Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв и непредсказуеми реакции днес

  • 19 май 2024 06:00

  • 2451
  • 0
Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв и непредсказуеми реакции днес
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 01:35ч на 21 май.

За повечето хора периодът на преминаването на Луната през знак Везни означава приятни и спокойни дни. Тези дни са изпълнени с енергията на сътворението, а тъгата, конфликтите и негативизмът са оставени настрана. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена.

Сега може да бъде нарушено равновесието в организма и да се обадят болните бъбреци, ендокринната система (особено подстомашната жлеза), цистит, проблеми с кожата и кръвта. Препоръчва се да не се отдавате на излишества в яденето, да не се пуши и да не се злоупотребява с пиенето. Обърнете внимание, че не трябва да се простудява областта на кръста и бъбреците, както и да не настиват краката.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:45ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта, олицетворяващи силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Често ще срещате противоречивост и нееднозначност. Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рискове.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Обикновено в този лунен ден енергията има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Следва 12 лунен ден от 16:45ч на 19 май до 17:48ч на 20 май

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Човек изпращайки своята енергия на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Ден на творческата активност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори мечтите ви в реалността.

Проявата на любов и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Изисква се определена концентрация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики..

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2451 0

Водещи новини