Волен Сидеров: Ще си лягам с когото си искам

share

Димитър Стоянов би трябвало сам да си подаде оставката. Когато човек не е съгласен с ръководството на партията, се оттегля.
Това казва лидерът на “Атака” Волен Сидеров в интервю пред “България Днес”. Ние сме казали и Димитър го знае това, че не признаваме тези избори.


“Да, логично, ето лош резултат на изборите, нека лидерът подаде оставка. Но, първо, ние сме казали и Димитър го знае това, че не признаваме тези избори. Аз казвам, че тези избори са фалшификат и Росен Плевнелиев не е легитимно избран президент, а поведението на Димитър показва, че явно признава изборите, смята ги за честни с всичките безобразия, които видяхме всички. Ти, когато кажеш резултатите са лоши, изпращаш поздравителен есемес на Борисов...”, продължава той.

Според предположениата на Сидеров атаката на Димитър Стоянов е, защото се е разделил с неговата майка. “Предполагам, това е причината. Той е силно привързан към нея, логично е да реагира така”.

Не съм длъжен да се обяснявам пред медиите с кого имам отношения, отвръща лидерът на “Атака”, попитан дали има любовна връзка с Деница Гаджева.

“С когото искам ще си лягам
и ще ставам, аз съм свободен мъж с възможности да бъда с жена, коят охаресвам или с която искам да бъда. Това не е тема за хората”, отсича той. Сидеров е категоричен, че дали е с някого, не засяга избирателите му и актива на “Атака”.

“Да, разделям се с жена си. Това се случва в много семейства”, коментира още лидерът на “Атака” и продължава: “Не му е работа нито на Димитър, нито на когото и да е да съди аз с кого съм в отношения. След като е ясно, че се разделям с жена си, значи се разделям”.

За Капка Волен Сидеров казва: “Нито съм искал да я нараня, нито й желая нещо лошо. Отношенията зависят от двете страни. Димитър направи грешка, че тръгна с тези искания и напъни... Разбирам го като син, който защитава майка си, но трябва да знае, че нещата са по-комплексни. Това, което тръгнах да правя и те двамата участваха активно и пълноценно, е много по-голямо от брачните ни отношения. И ако го разбере и осъзнае, би трябвало да спре с нападките”.

Сидеров обявява, че ще заведе иск срещу депутата Валентин Николов, “който обяснава по медиите как са изчезнали 10 милиона от субсидията. Че тя за всичките години не е толкова. Второ – купил съм си, това вече е безумно, за 750 хиляди евро вила в Монако”.
Целят да ме дискредитират сега с тази прословута субсидия, казва лидерът на “Атака

Водещи новини

Още новини