Павел Чернев: По мое време в "Атака" нямаше разгул и разкош

  • 27 ноември 2011 11:43

  • 2816
  • 4
Павел Чернев: По мое време в "Атака" нямаше разгул и разкош
© Булфото

По мое време в "Атака" бяхме наистина бедни и честни патриоти, които си вадеха парите за представителни разходи от джоба.

Това заяви в предаването на БТВ "Тази неделя" Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на. По мое време не се ходеше по скъпи ресторанти, нямаше този разгул и разкош, за който се говори. Обичахме да ходим по ресторанти с Волен и Капка, но си разделяхме сметката, разказа още той.

През цялото време Капка беше вторият двигател на самолета. Намесвала се е в ситуации, в които ние вече сме решили и се започваше един спор с нея. Винаги беше наоколо. Тя беше категорично против побоища и раздаване на юмручно правосъдие.

Аз ги наричах с една немска дума за демонични близнаци – наистина те имаха много силна връзка и съм завиждал на Волен, че има такава другарка. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа идваше на събития винаги изключително представителен, тя се грижеше за него. В същото време Капка списваше вестника и беше абсолютно на едно мнение с него. За мен тя беше не вторият, а другият човек в партията, призна Чернев.

Ако Волен е похарчил народна пара, си е взел голям грах на душата. Когато се обявиш за български националист, ти се обявяваш за наследник на онези от портретите. Не бързайте да слагате кръст на "Атака", тези формации са много витални, заяви още той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2816 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.03.18 | 15:42

4
ti si sashtia kradec i boklyk s ostanalata poplach moshenici.
БАЙ ГАНЬО

2013.03.18 | 15:42

3
не си виждал оная работа от колко време вече - та почна да опрая всичко останало .............
син дву v пръстник

2013.03.18 | 15:42

2
Хората се направиха ,че са забравани ! Иван Костов и политическия му подлога Волен Сидеров / в качеството си на гл. редактор на в-к демокрация / се опитаха да бъдат забравени и се появиха с нови лица и с нови партии. Да , ама не -както казваше един тяхен колега с пречупен таз/кръст/.Народа не е толкова прост и изхвърли командира /заедно с отдельонните му Мартинчо ,"НЕИНСКА" и други фалшификати на демокрацията , в забвение. Сега е ред на другите десни "демократи" начело с Бойко и този ден наближава !
ase

2013.01.10 | 13:44

1
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - -Ако си Фен на Футболната игра , влез и закупи своят любим футболен екип 2011/2012 !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини