Флейтистът Кристиян Коев става пиар на Лютви Местан?

Булфото (архив)
share

Кристиян Коев - Златната флейта, ще е пиар на Лютви Местан и депутатите, които ще напуснат ДПС заедно с него, твърди "24 часа".

Известният музикант, който изнася концерти по цял свят, работи за медийния екип на доскорошния лидер на движението от лятото на 2014 г. Коев нашумя с активното си участие във февруарските протести през 2013 година. Тогава бе искана оставката на правителството на Бойко Борисов, а демонстрациите започнаха заради високите сметки за ток. Тогава Коев бе арестуван и се зарече да влезе в политиката. По това време Флейтата поддържаше тезата, че българите трябва да протестират срещу всички парламентарно представени партии.

Към момента Коев не е потвърдил новината. Според източници той още не е оформил окончателно бъдещия си ангажимент с Местан. Доскорошният председател на ДПС ще даде пресконференция в четвъртък по обяд в София, стана ясно междувременно днес. Инсинуация е, че Местан е готвел изявлението си още за днес, но го е отменил заради неофициална визита в Турция при премиера Ахмет Давутоглу, увериха близки на бившия лидер на ДПС.

Водещи новини

Още новини