Славчо Атанасов: Дано в новия кабинет няма малоумници като Дянков!

Булфото
share

Не виждам защо трябва да се сваля председателят на Общинския съвет в Пловдив, заяви Славчо Атанасов, който в момента е общинските съветник от групата на НИЕ.

Бившият кмет каза,  че ако правителството на Пламен Орешарски реши да предприеме финансова блокада на Пловдив, каквато той е изживял в мандата на ГЕРБ, той ще направи всичко възможно това да не се случи на сегашния кмет Иван Тотев, пише сайтът Marica. "Вярвам, че новото правителство няма да бъдат такива малоумници като Симеон Дянков", каза бившият градоначалник. Той опроверга слуховете, че ще заеме поста на Областен управител или на зам.-областен. Вярно е, че сме в добри отношения със Сергей Станишев, но такива разговори не са водени с мен, нито аз съм искал да заемам държавни постове, декларира Атанасов.

Като Дянков е толкова загрижен за Пловдив, защо не дойде да живее тук, а след като съсипа държавата отиде да живее чак отвъд океана в САЩ, а целия български народ остана тук след неговото цунами, попита риторично Атанасов. Знам, че за Дянков, никой няма и дума да обели, защото името му вече е табу за ГЕРБ, добави Славчо Атанасов.

Водещи новини

Още новини