Слави Бинев: В ГЕРБ всички са завършени лъжци

share

"Управлението на България в момента се използва за разплата, независимо дали е икономическа или политическа", заяви в интервю за "Здравей, България" по Нова телевизия Слави Бинев, лидер на ГОРД.

"Трябва всичко в България да започне на ново, за да се промени животът. Необходима е промяна", категоричен е той. По думите му, Бойко Борисов не е проблем, а той просто е следствие на проблема.

Според Слави Бинев, ГОРД може да се коалира единствено с формации, които са абсолютно константни и държат да има правила.

"Смятам, че всички, които искат системата да се рестартира, ще се обединят и ще пометат това, което съществува", каза още той.

Бинев коментира и случаят "Македония". По думите му, проблемът не е само езика на омразата. Той е категоричен, че България трябва да запази хората с българско самосъзнание в Македония.

Слави Бинев заяви още, че по - тежка година очаква България. Той е категоричен, че в ГЕРБ всички са завършени лъжци. "Винаги става обратното на това, което те казват", каза още председателят на ГОРД.

Водещи новини

Още новини