Водещите новини! Ивелин Михайлов сам потвърди, че е бил шофьор на компаньонки. Намушкаха младежки национал по футбол (и още…)

bTV/Getty Images/Novini.bg
share

   ***   

   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,   
   на 16 октомври   

 

Лидерът на „Величие" Ивелин Михайлов е бил шофьор на компаньонки.

Новината разкри Радостин Василев в студиото на бТВ.

Ивелин Михайлов потвърди, че е изпълнявал тази дейност с думите: „Да, разбира се".

Ивелин Михайлов бил шофьор на компаньонки

***


19-годишният Стефан Трайков, футболист на „Добруджа 1919“ и на националния младежки отбор, е намушкан в Добрич, съобщиха от полицията в града.

Нападението е извършено на 12 октомври на спирка в Добрич. 19-годишният младеж е открит от екипа на Спешна помощ с прободна рана в областта на ребрата. 

Транспортиран е по спешност в болница „Св. Марина" във Варна със съмнения за перфорация на бял дроб. Пострадалият вече е в стабилно състояние.

За нападението са задържани двама мъже – на 23 г. и на 30 г. Единият е познат на МВР, а по-възрастният е криминално проявен. Осъжданият се е опитал да се укрие, но е арестуван на 14 октомври.

Намушкаха футболист на „Добруджа“ и на младежкия национален отбор

***


Вчерашният доклад е технически и не може да бъде оспорван. Това заяви в ефира на Нова телевизия Димитър Ставрев, авиационен журналист.

"Неоправдано висок риск" ли е причината за смъртта на двамата пилоти край "Граф Игнатиево"

***


Тихомълком се сдобива с бебе експолицайката Симона Радева! Докато Темида я погва като ятак на джигита Георги Семерджиев, бившата служителка на реда се сдобива с бебе, което вече е на годинка. Това съобщи самата Симона вчера в Софийския районен съд.

Някогашната униформена застава на подсъдимата скамейка за лично укривателство - за това, че след фаталната катастрофа на столичния бул. "Черни връх", при която загиват две момичета, е помогнала на шофьора да се укрие. Дала му е стълба, по която да се качи до жилището си, разкрива обвинението. Това става ясно от видеокамери в района по време на разследването срещу Семерджиев. Самата полицайка отрича тя да е на записите. 

Обвинената по делото "Семерджиев" бивша полицайка Симона Радева родила тайно

***


Няма доказателства, сочещи моята вина. Това заяви соченият от прокуратурата за „мозък“ на схемата с източването на пари от Министерство на културата Петко Писков.

"Мозъкът" на схемата с театрите Писков: Няма доказателства, че съм виновен

***


Какво ще се случи, ако България пълноправно се присъедини към Шенген

***


Откритата вчера антична статуя във Варна е от II век, най-вероятно от третата четвърт на столетието. Изводът е на д-р Николай Шаранков от СУ "Св. Кл.Охридски", пише "24 часа".

Д-р Шаранков разчете надписа под скулптурата: "Гай Марий Хермоген съоръжи тази статуя за себе си приживе".

Според палеографския анализ шрифтът има голямо сходство с този на надписа за изграждане на водопровод от 157 г., а и посочването на три имена на римски гражданин също е по-характерно за II век.

Разгадаха надписа на статуята, открита във Варна

***


Гръцките власти разследват схема за измами с ДДС за около 35 милиона евро, в която участват бизнесмен от Солун, висш служител в банка и полицейски служител. Използвани са кухи фирми и в България.

Българска връзка в мащабна схема за източване на ДДС в Гърция

***


Израелска атака нанесе удар по южните предградия на Бейрут тази сутрин. Това се случи само час след като израелските военни наредиха евакуация на част от ливанската столица.

След временна пощада - Израел удари отново Бейрут

***


Великобритания наложи нови санкции, а британският външен министър Дейвид Лами отправи критики срещу "бездействието на израелското правителство", което според него е позволило "безнаказаността да процъфтява" сред екстремистки настроени заселници на Западния бряг, предаде ДПА.

Мерките са насочени срещу три кибуца и четири организации, които са извършвали и подкрепяли "отвратителни нарушения на човешките права" срещу палестински общности в окупираните територии, добави министърът.

Новите санкции бяха обявени малко след като Дейвид Камерън разкри, че предишното правителство се е готвело да наложи санкции на двама израелски министри заради изказвания, насърчаващи блокирането на помощ за Газа.

Великобритания наложи нови санкции на екстремистки израелски заселници

***


Бившият президент на Съединените щати и кандидат на републиканците за втори мандат Доналд Тръмп отказа да заяви в прав текст дали е разговарял с руския държавен глава Владимир Путин след напускането на Белия дом през 2021 г., но вметна, че ако го е направил, е „постъпил умно“.

Тръмп не каза в прав текст дали е разговарял с Путин, но добави: Ако съм го направил, значи съм постъпил умно

***


След направеното разкритие от вестника, от предизборния щаб на Андерсън признаха, че семейството не е негово, а на негов „много добър приятел“.

Кандидат за конгресмен на републиканците се снима със семейството на свой приятел, за да го представи като свое

***


 

Водещи новини

Още новини