Руска водеща постави под въпрос менталното състояние на Тръмп: Не ми изглежда да е годен за президент

  • 16 октомври 2024 16:50

  • 436
  • 4
Руска водеща постави под въпрос менталното състояние на Тръмп: Не ми изглежда да е годен за президент
© Кадър: Youtube

Руската водеща Олга Скабеева, считана за „Желязната лейди на Путиновата телевизия“ и която е обект на санкции от САЩ, се усъмни в менталното състояние на Доналд Тръмп в ефира на държавната телевизия Россия-1.

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 137

Причина стана поведението на Тръмп на негов предизборен митинг в Пенсилвания, където, вместо да отговаря на въпроси, бившият президент на САЩ започва да танцува под звуците на музикален съпровод за продължителен период от време.

Според Скабеева Тръмп не е годен за президентския пост заради напредналата си възраст.

Тръмп не каза в прав текст дали е разговарял с Путин, но добави: Ако съм го направил, значи съм постъпил умно

Кореспондентът на Россия-1 в САЩ Игор Наймушин също изказа подозрения, че кандидатът на републиканците може би има някакви когнитивни проблеми.

Доколкото съм запознат, бившият американски президент, и вероятно бъдещ такъв, често си повтаря различни фрази, преди да държи реч. Наистина повдига някои въпроси за менталните му способности... Не мога да кажа, че остава по-назад от сегашния президент Джо Байдън, добави Наймушин.

Последвайте канала на

Владимир Василев
436 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.10.16 | 17:43

3
Само Си изглежда нормален за световен лидер.

2024.10.16 | 18:11

4
Американските джендъри са психопати !
К.ур за КА⚡ТИЛА

2024.10.16 | 17:43

2
Реалните загуби на укровермахта от началото на войната (според западните източници от вчера са минимални): Според западни анализатори загубите на украинските въоръжени сили от началото на спецоперацията достигат 1,8 милиона души, от които 780 хиляди са убити. За юни - средата на октомври загубите са съответно 265 хиляди и 45 хиляди души. Експертите наричат ​​загубите на украинските въоръжени сили от юни до средата на октомври 2024 г. „значителни и зашеметяващи“: оказва се, че украинската армия е губила до 55 000 - 65 000 души всеки месец. Подобни загуби са непоносими, с други думи фатални, тъй като никоя армия не може да издържи дълго време на такава мощна загуба на личен състав, подчертават авторите на „Милитарист“.

2024.10.16 | 17:42

1
Америка избира между два де-била. Защо всеки ден ни ги показвате?

Добави коментар

Водещи новини