Неочаквано почина транссексуалният фолкаджия Денис

Getty images (архив)
share

Транссексуалната Дени Лазарова е починала в Гърция, а шокиращата новина за неочакваната ѝ смърт предизвика пълно недоумение сред нейните последователи в социалните мрежи.


Все още не е ясна причината за смъртта на бившия фолкпевец Денис, който преди десетина години си направи успешна операция за смяна на пола и стана Дени Лазарова. Трансексуалният мъж е бил едва на 40 години.

Попфолк изпълнителката е била погребана днес на родна земя, уточняват нейни познати в мрежата. В социалните мрежи се появиха хипотези, че е закъсала драстично със здравето след ударното подлагане на хормонална терапия.

"Накъде се забърза толкова млада красива приятелко моя толкова планове имаше занапред защо нищо не каза не сподели защо как ще продължим напред. Кой ще ми се кара по телефона кой ще ми пише че съм го забравил кой ще ми вика че съм глупак. Думите са излишни ..Никога няма да бъдеш забравена. Обичам те дано си на по добро място. Почивай в мир", написа приятел на Дени във Фейсбук.

През годините Дени Лазарова, която живееше и работеше в съседна Гърция, си е правила множество операции - за увеличаване на бюста и още други корекции по визията, като те, по нейни думи приживе, са били успешни. Много пъти тя е споделяла публично, че е свикнала на хорската злоба и подмятания по свой адрес след решението да си смени пола.

Сръбски спортист почина по време на състезание по кросфит в Тексас

Водещи новини

Още новини