Отнемат детето на дъщерята на Александър Божков

share

Дъщерята на покойния министър Александър Божков Мина стигна дъното и освен, че е на пробация заради алкохолизма си, може да загуби и детето си, пише “Всеки ден”.

33-годишната щерка на бившия министър от години има проблеми с чашката и това е причината да остане без работа. Заради мизерията и дъха на алкохолни изпарения, в който протича ежедневието й, социалните искат да й отнемат 3-годишната дъщеричка.

Срещу Мина тече разследване на властите, което цели да докаже дали тя изпълнява добре майчинските си задължения. Ако не издържи теста, правата върху малката Саси ще бъдат присъдени на майката на Мина-Аделина.

Съпругата на Александър Божков е човекът, който издържа щерката и внучката си и е готова да стане настойник на бебето, твърди изданието. В противен случай то може да бъде присъдено и на таткото на Саси Атанас, който засега е на заден план, тъй като подобно на Мина не е в цветущо финансово положение и не е достатъчно надежден родител.

Момчето е продавач в нощно магазинче, намиращо се до дома на щерката на Ал. Бож. Именно покрай работата си се запознава с наследницата и след няколко случайни срещи тя забременява. Решават да задържат бебето и получават подкрепата на тъста.

След като се ражда внучката Божков е на седмото небе от щастие. След смъртта му през 2009 година всико в живата на фамилията се преобръща. Мина не може да прежали баща си и започва да се напива редовно. Безпаричието задълбочава още повече проблемите й във връзката й с Атанас и се стига до раздяла.

При един от опитите й да си го върне обратно двамата се скарват в магазина, в който работи момчето. Скандалът завършва с ексцесии от страна на пияната майка, която буквално потрошава капанчето. Щерката на Ал Бож е арестувана и остава една нощ в ареста.

Заради тази изцепка пробацията й е удължена, а социалните я заплашват да вземат детето й.

Водещи новини

Още новини