"Терористът" се извини на майката на Бербатов, всичко било шега

share

"Дължа извинение на г-жа Бербатова и на цялото й семейство.

Това бе просто шега, нищо сериозно не съм имал предвид. Нямам лоши впечатления от нея. Живеем в един квартал. Още повече фен съм на Димитър Бербатов. Няма как да не го харесвам, спечелил си е парите с честен труд, гордея се с постиженията му", изповяда 42-годишният благоевградчанин Петър Андонов пред "Стандарт".


С него се зае прокуратурата, след като във форума на местен вестник той отправи заплаха за отвличане към майката на звездата на "Манчестър Юнайтед" Митко Бербатов. "Искам обаче да кажа, че нещата са малко изопачени. Заглавието на моя коментар бе "Гербаджийски пиар". Буквално написах "Защо ГЕРБ не си отвлече Маргарита Бербатова, синът й ще плати милион и така ГЕРБ ще спечели изборите", обясни мъжът.

Андонов призна, че сестра му е адвокат и веднага го предупредила, че заради думата "отвличане" ще си има проблеми. Думите й се сбъднали и на 8 септември сутринта в дома му дошли антимафиоти от благоевградската полиция. Връчили му призовка и го разпитали в полицията.

"Наистина това бе чистосърдечна шега. Нищо лошо не съм мислил да правя. Но това бе непремерено действие от моя страна, нормално е да съм притеснен, след като и прокуратурата се зае със случая. Съжалявам, че съм причинил тревоги и притеснения на майката на Димитър Бербатов. Ще си понеса последствията, каквито и да са те, за необмислената си постъпка", каза още Петър Андонов. И заключи: "Още веднъж се извинявам на г-жа Бербатова".

Водещи новини

Още новини