12 загинали при взрив на бензиностанция в Дагестан

  • 28 септември 2024 13:18

  • 242
  • 2
12 загинали при взрив на бензиностанция в Дагестан
© gettyimages

Взрив на бензиностанция в предградията на Махачкала, столица на република Дагестан, Руската федерация, причини смъртта на 12 души, включително и две деца.

Още 11 души са пострадали, четирима от тях се намират в болница. Държавната агенция ТАСС съобщава за инцидента, като в обобщителния си материал говори само за леко пострадалите, без да съобщава за състоянието на 3-4 души.

Площта на пожара, възникнал след експлозията е стигнала над 500 квадратни метра. Напълно унищожена е сградата на бензиностанцията, пострадали са и два леки автомобила и един камион.

Загинал и ранени при пожара в руската петролна рафинерия в Омск

В района на експлозията са повредени енергийни съоръжения, беше прекъснато електрозахранването в близките райони. На разстояние 300-500 м от мястото на взрива на бензиностанцията са регистрирани превишения на максимално допустимите нива на въглероден оксид, азотен диоксид и дихидросулфид във въздуха, съобщи Роспотребнадзор.

Последвайте канала на

Калина Христова
242 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.28 | 16:16

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
РАЗМАЖЕТЕ ГЛАВАТА на ИБАНИЯ ИЗРОД

2024.09.28 | 16:16

1
ЯЖ ,ЛАЙНА КА.ТИЛА!

Добави коментар

Водещи новини