Бареков: Ако взема властта, ще проверявам политици (обновена)

share

 Положението в България е много зле, каза Николай Бареков по Нова ТВ.

Заради това аз се е заех да реша проблемите на хората, поясни още журналистът в предаването на Сашо Диков по Нова ТВ.  Той посочи, че не атакува институцията на президентството, а лично Росен Плевнелиев. С този сигнал искам да кажа: Президентът трябва да бъде проверен като всеки един български гражданин, каза още Бареков.

Диков показа документи около гръцките имоти на Плевнелиев, чиято достоверност Бареков подложи на съмнение и представените от водещия документи. Ако тези документи се окажат верни, ти печелиш приза адвокат на Плевнелиев, обърна се Бареков към Диков. Бареков заяви, че все още чака Плевнелиев да заведе дело срещу него. 

Ако спечеля изборите ще си покажа банковите сметки. Като взема властта хора като Бойко Борисов, Плевнелиев, Сергей Станишев ще бъдат проверени, заяви още Бареков.

Диков нарече кампанията на Бареков тенденциозна и двамата изпаднаха в спор.

Според Бареков има сделка за между ГЕР, БСП и ДПС за назначаването на Румен Овчаров в борда на Лукойл. Тази сделка саботира исканията на февруарските протести, каза още гостът, като посочи, че фирма близка до Борисов, пази комбината.

За назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС Бареков посочи, че също е имало сделка между ГЕРБ, БСП и ДПС. Имаше обещание да се разследва бившия премиер, каза още Бареков.
За Сотир Цацаров гостът ззаяви: това е мчного добро попадение на ГЕРБ в прокуратурата.

Аз съм единственият, който е събрал 4000 души в Двореца на културата във Варна, каза още Бареков.

Водещи новини

Още новини