"Атака" със сайт срещу колонизаторите у нас

share

Десислав Чуколов от "Атака" обяви за първи път в ефира на БТВ, че от партията му са направили сайт, който се казва kolonizatori.com.

Сайтът е направен заради  чуждите инвеститори, които идват в България. Според "Атака" те реално не помагат на икономиката на страната ни, а я колонизират. 

"Хиляди малки фирми и предприятия фалираха, защото не издържаха на конкуренцията отвън, която има помощта на нашето правителството.  Стотици хиляди българи получават от тези чужди фирми в пъти по-малко заплащане, отколкото те плащат на служителите в страните си. Огромен брой българи работят по 18 часа в непоносими условия срещу мизерно заплащане. Много чужденци закупиха имоти у нас, само за да ни демонстрират надменното си поведение.  Пияни чужденци по Черноморието ни показват всяко лято естеството на евро-атлантическите ценност", пише още на сайта , създаден от партията на Волен Сидеров.

Чуколов съобщи, че сайтът е създаден на принципа на друг чужд сайт, в който всеки един е можел да дава сигнали срещу българи и румънци.

 

Водещи новини

Още новини