Хари звъни на пожар до Острова

  • 03 септември 2024 14:17

  • 1169
  • 1
Хари звъни на пожар до Острова
© gettyimages

Според нов материал Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), е потърсил помощта на няколко бивши кралски помощници. Херцогът на Съсекс е направил извънредния си ход, заради неудобната ситуация в която е изпаднал.

Съпругът на Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:, който скоро ще отпразнува 40-ия си рожден ден не е на себе си от ужас и паника заради огромната каша, която е забъркал и търси някакъв изход от безизходната ситуация. 

Хари не е успял да получи помощ от експерти в областта, намиращи се в Новия свят и именно заради това обръща поглед към родината си.

За да "реабилитира" репутацията си принцът е готов на всичко.

Съобщава се, че 39-годишният херцог на Съсекс все повече се разочарова от холивудските публицисти и се обръща към родната земя за помощ, за да подобри репутацията си

Според вътрешни за двореца лица бащата на две деца, който се готви да отпразнува 40-ия си рожден ден следващата седмица, се е обърнал към някои познати лица в Обединеното кралство.

"Хари се отдръпва от всякакви холивудски публицисти и търси съвет от старите си приятели и съмишленици", се казва в една от тиражираните в лондонските издания информации.

„Явно се е обърнал към себе си, мислейки си: "Трябва да направя нещо различно, защото това, което правя, явно не работи“. Накратко, той преосмисля начина си на работа", пише jenata.blitz.

Макар че Хари и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: засега не търсят трайно завръщане в кралското лоно, според съобщенията те правят всичко възможно, за да заровят томахавката с кралските особи.

Поне един от кралските помощници, към когото Хари се е обърнал, е описан като съветник от „старата школа“, известен с дискретността си да помогне за плана, неофициално наречен операция „Приведи Хари от студа“.

Съобщава се, че Хари се е свързал и с бившия личен секретар Едуард Лейн Фокс.

„Ако някой може да го направи, то това е Едуард. Последния път, когато го видях, ми се искаше да го хвана за раменете и да му кажа: „Ед, моля те, върни нашето момче у дома“. Сега е подходящият момент“, става ясно още от информациите.

Въпреки това, когато е потърсен за коментар от изданието, Фокс казва: „Страхувам се, че това не е нещо, по което имам мнение“.

Макар че подробностите за слуховете остават оскъдни, предполага се, че основателят на Invictus Games може да поеме и „много слаби кралски задължения“ в близко бъдеще.

Всъщност един от вътрешните лица смята, че „ако Хари се върне в Обединеното кралство с нулев шум, не прави никаква реклама и присъства на съвсем обикновени събития, той би могъл да се докаже и да спечели отново британската общественост“.

Крал Чарлз III взе шокиращо решение за принц Хари и Меган

Това се случва, след като херцогът запази дистанция от отчуждения си брат Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, докато двойката присъстваше поотделно на погребението на чичо си във Великобритания миналата седмица.

След като се появиха съобщения, че Хари ще пропусне събитието от съображения за сигурност, херцогът в крайна сметка отлетя за Обединеното кралство, за да се появи инкогнито на възпоменателната служба.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1169 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.03 | 15:04

1
Тоя не син на Чарлз, затова го изгониха и разрешиха да се жени за индианка.

Добави коментар

Водещи новини