Англичанин отхапа ухото на брат си във Велико Търново

Булфото
share

Англичанин отхапа ухото на брат си по време на сбиване между двамата, съобщават от Областната дирекция на МВР във В. Търново. Снощи в 23,00 ч. в полицейското управление в Свищов е получен сигнал, че 53-годишният Р. Б., британски гражданин със статут на продължително пребиваващ в страната, е бил намушкан с нож.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил, че на същата дата в село Овча Могила, в дома на потърпевшия Р. Б. на гости пристигнали по-младият му брат 49-годишният Д. Б. и съпругата му. По първоначална информация след обилна почерпка с алкохол двамата братя се скарали за съпругата на по-младия.

Разпрата прераснала в сбиване, при което Д. Б. нанесъл три удара с нож - два в лявата ръка и един в гърдите, с което причинил на брат си повърхностни порезни рани, а за капак отхапал част от мидата на лявото му ухо. Потърпевшият е настанен за лечение в плевенската болница, без опасност за живота. Нападателят е приет в свищовската болница с болки в главата и гърдите, без опасност за живота.

Водещи новини

Още новини