Майката на осъдения Лазар Колев: Фани Белнейска е сводница

share

“Те знаят, че не е справедливо. Имаме информация, че съдия Парпулова е питала адвокати от града дали е постъпила правилно, като е издала доживотна присъда на Лазар”.

Това казва в интервю пред “България Днес” майката на Лазар Колев – Мариана Тодорова в отговор на въпрос дали синът й е осъден справедливо. Попитана дали вярва, че синът й ще бъде оправдан, тя отвръща: “Той, докато бъде оправдан, бая избори ще минат. Вече им кълна децата, срамувам се от себе си, но им кълна децата. Вече не съжалявам и майката на Белнейски. Фани Белнейска е сводница”. Според Тодорова Белнейска четири дни не била питала къде са дъщерите й. “Вместо да се обади в полицията, е започнала да пита и да търси врачките, за да й кажат къде са децата й. Христина и Росица не са се прибирали по цяла седмица”. Лазар трябва да бъде оправдан, категорична е майката.

“Не искам да коментирам думите на майката на Лазар Колев, защото е под достойнството ми. Мълчала съм 5 години, но рано или късно ще й кажа всичко в очите. Аз не бързам”, лаконично коментира Фани Белнейска. Тя отрече категорично да е сводничила на дъщерите си и думите на Мариана Тодорова, че мъжът й е алкохолик. Белнейска подчерта, че е ползвала услугите на врачки, след като е подала сигнала в полицията в пристъп на отчаяние като всеки родител.

Водещи новини

Още новини