Закопчаха дъщерята на Александър Божков в центъра на София

Булфото
share

БЛИЦ съобщава, че граждани видели как изрусената дама троши витрини на магазини на столичната улица "Раковски".

Според присъствалите на излагацията Мина Божкова е била във видимо пияно състояние и е вдигнала скандал на пристигналите на място полицаи. Ченгетата се принудили да я отведат в близкия участък, където противообществената й проява да бъде документирана.

Преди две седмици Мина изплака в телевизионно предаване, че е в затруднено финансово положение и се учуди, че обществото продължава да счита за богаташи децата на политиците.

"Остави ги да говорят каквото искат", казвал Александър Божков на дъщеря си. Мина допълни, че не вижда къде са милионите, откраднати от покойния й баща, известен в обществото като “Мистър 10 процента”.

Искам да си намеря работа, защото не издържам вече като финанси, каза още Мина Божкова. Тя допълни, че докато баща й бил жив, й давал пари да си купи дрехи. "В момента не съм хич добре психически", заяви министерската щерка.

Мина живее в артистичен апартамент в центъра на София. Наскоро нейни съседи подали сигнал в “Социално подпомагане”, че не е в състояние да се грижи за детето си.

Водещи новини

Още новини