Джамбазки: Печелим доверието на софиянци чрез свършената работа досега

БНТ
share

Кампанията е по-уморителна когато си постоянно сред хората. Преди студиото бях в едно населено място, а след това съм в с.Мрамор. Много социолози ще трябва да си скъсат дипломите в неделя. Още на предишните избори имаше прогнози, че ВМРО няма да има представители в европарламента. Сега се внушават други неща. Прогнозите са пропаганда. Когато се види предначертан балотаж между двама души, хората се отказват да гласуват за други кандидати. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ евродепутатът, зам.-председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

"Печелим доверието на софиянци чрез свършената работа досега. Ако софиянци ме изберат за кмет, си подавам оставката като евродепутат. Кмет на София е много отговорна позиция", каза още той.

"Много е странно, че от “Демократична България”  говорят как ще спрат задръстванията, след като вчера заради тях хората висяха часове с колите си по улиците", допълни Джамбазки.

"Докато сегашното управление мислеше за ремонтите в централните части, никой не реши проблема на хората без отвеждащи канали в крайните квартали. Такъв например е кв."Кремиковци", коментира кандидатът за кмет от ВМРО-БНД.

"Чистотата на въздуха ще се поправи когато се организира движението по следния начин - градска железница-метро-довеждащ транспорт. Въздухът ще е по-чист когато градският транспорт стане основен в центъра на града. Не трябва да се допуска и горенето на гуми и парцали от циганските коптори", завърши Ангел Джамбазки.

Водещи новини

Още новини