Контрера от ВМРО: Ангел Джамбазки отива на избори, за да стане кмет

От ВМРО не сме любителите на уредените мачове. Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – отива на избори, за да стане кмет. Ще се борим до край, той да бъде столичен кмет със силна група общински съветници. Явяваме се за втори тур. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера.

“Топлофикация” е болна тема, а състоянието на дружеството е много тежко. Дълговете са огромни, генерират се и нови. От ВМРО искаме преструктуриране на дружеството. Трябва и обновяване на мрежата, за да не сме жертва на множеството аварии. Ако дружеството си събере дълговете, цената може да бъде поддържана на това ниво", каза още той.

"Общинската полиция е силен инструмент, а ние от ВМРО искаме повече полицаи. Искаме и общински жилища на по-ниска цена за тях. Чрез общинската полиция можем да санкционираме нарушителите на пътя и битовата престъпност в парковете. Общинската полиция трябва да бъде и в кварталите, които са опасни. На тяхна помощ ще идва и видеонаблюдението, а ние предлагаме развиването на мрежата от камери в София и умното управление на трафика. Това е работещ модел в редица европейски държави", разкри приоритетите си Контрера.

"Предлагаме и закупуването на нови газови автобуси, както и да намалим интервалите на движението. Движението трябва да е на 7-15 минути, тъй като в момента е неудобно за жителите на кварталите", завърши кандидатът за общински съветник от ВМРО.

Коментари

  1. 2019.10.23 | 20:21

    Достоен?Тюхчев казва, не може да се откажеш от двойна доза в евро за жълти стинки.... Не може.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет