Искрен Веселинов: Очаквахме по-висок резултат в София, но се справихме достойно

  • 30 октомври 2019 08:35

  • 547
  • 1
Искрен Веселинов: Очаквахме по-висок резултат в София, но се справихме достойно
© Булфото (архив)

Това, че сме коалиция с дадена партия не значи, че не сме опозиция на много места. По градове и общини дори сме основни опоненти. Изборът на българските граждани за парламент не определят изборите по места. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Всяка община има своите проблематики, бихме застанали зад определени политики", каза още той.

"Джамбазки ще подкрепи Фандъкова, ако тя приеме наши точки за работа. Ако ГЕРБ искат подкрепа, то трябва да се ангажират с работа по нашата програма. Днес ще има първоначални разговори. От разговорите ще преценим. Не бихме отказали разговор с Манолова, но имаме различия", разкри Веселинов.

"Чухме, че сме се договорили за градове – това е невярно. Това се вижда в битката за Пловдив. В Сандански и Пловдив сме на балотаж. Търсим подкрепа от всяка демократична партия. В Пловдив социолози “закичиха” третото място на Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия, с цел да го дискредитират. В Пловдив отдавна не се играе честно", коментира зам.-председателят на ВМРО.

"Джамбазки влезе с идеята да бъде кмет. Очаквахме по-висок резултат. Не е загуба, едно достойно представяне е", допълни той.

"Гледах проучване, че ВМРО има 0% ромски гласове. Нямаме против да гласуват за нас, но ние няма да купуваме вота им", завърши Искрен Веселинов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
547 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
????

2019.10.30 | 09:12

1

КЪДЕ е "другарят-господин" Джамбазки? На КОЙ АДРЕС в София ЖИВЕЕ? С КАКВО ОЩЕ се ЗАНИМАВА,освен,че ВЗЕМА ЗАПЛАТА от Европа? КОЛКО ромски къщи СЪБОРИ? ЗАЩО..................................? НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини