ДЕН 37 ОТ ВОЙНАТА: Болен ли е от рак Путин, украинските сили в контраофанзива на север и юг

  • 01 април 2022 20:21

  • 16052
  • 30
ДЕН 37 ОТ ВОЙНАТА: Болен ли е от рак Путин, украинските сили в контраофанзива на север и юг
© Novini.bg

Novini.bg следи за вас всичко по-важно от войната в Украйна.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13588

Последвайте канала на

22:56 | 01 април 2022

Антъни Блинкън и Лиз Тръс се споразумяха да работят за прекратяване на енергийната зависимост от Русия

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън и британската външна министърка Лиз Тръс днес обсъдиха допълнителни възможни действия за засилване на техните действия в отговор на нахлуването на Русия в Украйна, съобщи от Държавният департамент, съобщава БТА.

Двамата са обсъдили и предстоящата среща на външните министри на НАТО.

Прочети още...
22:50 | 01 април 2022

По хуманитарни коридори от украински градове днес са евакуирани 6266 души

Днес по хуманитарни коридори са били евакуирани общо 6266 души от украинските градове, съобщи украински високопоставен служител, цитиран от БТА.

Кирило Тимошенко, заместник-ръководител на кабинета на президента на Украйна, заяви в онлайн публикация, че 3071 души са напуснали обсадения Мариупол.

Прочети още...
22:17 | 01 април 2022

ЮНЕСКО: Най-малко 53 културни обекта в Украйна са пострадали от войната

Най-малко 53 културни обекта са били повредени или частично разрушени от началото на руската инвазия в Украйна, предаде БТА, позовавайки се на ЮНЕСКО. Сред тях има 29 църкви, 16 исторически сгради, четири музея и четири паметника, заяви в Париж заместник-генералният директор на ЮНЕСКО за културата Ернесто Отоне Рамирес в Париж.

Харков в североизточната част на страната е един от най-засегнатите в това отношение райони на Украйна. От руските бомбардировки са пострадали Мемориалът на Холокоста, Държавният театър за опера и балет и Музеят на изкуствата, казва Отоне Рамирес. Харков е вторият по големина град в Украйна.

Прочети още...
21:50 | 01 април 2022

Гоним първия секретар на руското посолство заради шпионаж

България обяви един руски дипломат за персона нон грата, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

"​Главна прокуратура е уведомила днес МВнР за извършването на нерегламентирана разузнавателна дейност от страна на дипломатически служител на посолството на Руската федерация у нас. Посоченият дипломатически служител е осъществявал на територията на страната дейност, несъвместима с Виенската конвенция за дипломатическите отношения", посочват от ведомството.

Прочети още...
21:45 | 01 април 2022

Руски специални части плениха модернизирани украински танкове край Чернигов

Подразделение на руските специални части в Черниговска област в Северна Украйна плени група модернизирани танкове от НАТО. Eкипажите са се оттеглили без съпротива, става ясно от видео, публикувано от руското министерство на отбраната.

Видеото показва група от четири украински танка Т-64БВ, изоставени от екипажите си. На кадрите се виждат боеприпасите вътре в танка, заредени в автомата на товарача. Бойните машини нямат видими повреди.

Прочети още...
21:31 | 01 април 2022

Германските ВВС ще вземат лъвския пай от фонда от 100 милиарда евро за отбраната

Германските военновъздушни сили изглежда ще бъдат най-големия бенефициент от 100-те милиарда евро, които ще бъдат предоставени на въоръжените сили на страната, съобщиха за Ройтерс двама източници от областта на отбраната.

Германският канцлер Олаф Шолц вече обеща да увеличи значително разходите за отбрана и да вложи 100 милиарда евро в армията, след като Русия нахлу в Украйна. Парите са предназначени за увеличаване на мощността на германската армия основно чрез закупуване на оръжия и оборудване, които досега липсваха на войската.

Прочети още...
21:10 | 01 април 2022

Разследване пита защо с Путин навсякъде пътува специалист по рак

Президентът на Русия  Владимир Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, съобщават италианската агенция АНСА и италианската телевизия "Скай нюз 24", като се позовават на руска независима медия. Но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Сред тях Селиванов е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Прочети още...
19:52 | 01 април 2022

Макрон обеща на Зеленски да работи за хуманитарен коридор от и към Мариупол

Френският президент Еманюел Макрон обеща да продължи да работи за създаването на устойчив хуманитарен коридор към и от Мариупол по време на  днешния си разговор с украинския президент Володимир Зеленски, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Зеленски е призовал Макрон да продължи дипломатическите усилия, за да накара Русия да се съгласи с условията за евакуация и помощ, съобщават от кабинета на Макрон. Това включва трайно прекратяване на огъня, обявено достатъчно рано, за да може да се организира помощ.

Прочети още...
19:40 | 01 април 2022

Путин обсъди мерки срещу заплахите за вътрешната сигурност в Русия

Руският президент Владимир Путин днес проведе оперативна среща с постоянните членове на руския Съвет за сигурност и обсъди въпроса за допълнителни мерки за предотвратяване на заплахите за вътрешната сигурност на страната, съобщава ТАСС, цитиран от БТА.

"В дневния ни ред днес е включено обсъждане на допълнителни мерки за предотвратяване и неутрализиране на заплахите в областта на вътрешната сигурност", заяви държавният глава при откриването на срещата.

Прочети още...
19:21 | 01 април 2022

Председателката на Европейския парламент обеща в Киев подкрепа от ЕС за възстановяването на Украйна

Европейският съюз ще помогне на Украйна да се възстанови след руската инвазия, заяви днес председателката на Европейския парламент Роберта Мецола по време на посещението си в Киев, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Ще ви помогнем да възстановите вашите градове и селища, когато тази незаконна, непровокирана и ненужна война приключи", заяви Мецола на пресконференция с председателя на украинския парламент Руслан Стефанчук.

Прочети още...
18:20 | 01 април 2022

Китай ще настоява за мир в Украйна по "свой начин"

Китайският премиер Ли Къцян заяви пред ръководителите на ЕС, че Пекин ще настоява за мир в Украйна по "свой начин", след като Брюксел настоя от своя страна за уверения, че Китай няма да снабдява Русия с оръжие, нито ще ѝ помага да заобикаля западните санкции, предаде Ройтерс.

Ли каза това пред председателите на Европейската комисия и Европейския съвет Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел и ръководителя на външната политика на Евросъюза Жозеп Борел, по време на първата от две години среща на върха ЕС-Китай. Тя се състоя по видеовръзка и продължи почти два часа.

 
Прочети още...
18:13 | 01 април 2022

САЩ: Русия използва църква като изходен пункт за атаки срещу Киев

Руски военни са се дислоцирали в църква североизточно от Киев и я използват като място, от което да предприемат атаки срещу украинската столица. Това съобщи днес високопоставен представител на администрацията на САЩ, цитиран от Ройтерс и БТА.

"Военен персонал е разположен на територията на църквата и околните жилищни сгради", каза пожелалият анонимност служител, без да привежда доказателства. По думите му информацията се основава на разсекретени разузнавателни данни. "Смятаме, че руската армия използва тази точка като част от офанзивата си срещу Киев", добави той.

Прочети още...
17:45 | 01 април 2022

Кметът на Киев съобщи за големи боеве на север и изток от украинската столица

Кметът на Киев Виталий Кличко съобщи за големи боеве, които се водят около украинската столица, предаде Ройтерс. 

По думите му става дума за "огромни" битки северно и източно от града.

Прочети още...
17:43 | 01 април 2022

Прокуратурата уведоми МВнР за пореден руски шпионин у нас

Под надзора на Специализираната прокуратура се извършват действия по разследване, съвместно с Държавна агенция „Национална сигурност“, по образувано наказателно производство по чл. 104 от НК. 

Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България. В хода на разследването е установено, че лице, ползващо се с дипломатически имунитет, изразяваща се в вероятно нерегламентирано събиране на информация от национално значение. Същият е акредитиран като „първи секретар“ в Посолството на Руската Федерация. 

Прочети още...
17:35 | 01 април 2022

Украинското минитсерство на отбраната отказа коментар по случая с пожара в петролния склад в Белгород

Украинското министерство на отбраната отказа днес да коментира пряко обвиненията на Русия, че руска авиация е нанесла удар по склад за течни горива в руския град Белгород, причинил голям пожар, предаде Ройтерс.

Прочети още...
17:25 | 01 април 2022

Руски журналист: Путин беше подложен на страшно облъчване в реактора на властта

Владимир Путин беше подложен на страшно облъчване в реактора на властта. 

Това заяви известният руски журналист, телевизионен водещ, продуцент, сценарист и режисьор Александър Невзоров от Тел Авив, Израел, в беседа с Дмитрий Гордон - известен украински журналист и общественик.

Прочети още...
17:15 | 01 април 2022

Русия предлага на Индия петрол на цена от 35 долара за барел

Русия е готова да продава петрол сорт Урал на Индия със значителна отстъпка - на цена от 35 долара за барел, съобщиха световните агенции. 

Русия иска Индия да закупи 15 милиона барела петрол, договорени за тази година, само като начало, казаха източници запознати с темата пред "Блумбърг". Москва също така е предложила плащания, деноминирани в рупии и рубли, използвайки руската система за финансови трансакции SPFS - аналог на международната система SWIFT, което може да направи търговията по-привлекателна за Индия, допълниха източниците.

Прочети още...
17:09 | 01 април 2022

Захарова обяви: Едно от най-големите престъпления на Запада срещу човечеството още не е наказано

 Държавите, отговорни за престъпленията на колониализма и трансатлантическата търговия с роби, трябва да бъдат държани отговорни за своите действия. Това коментира  официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова. Думите ѝ са във връзка с годишното специално заседание на Общото събрание на ООН, проведено на 29 март, насрочено за Международния ден на възпоменание на Жертви на робството и трансатлантическата търговия с роби, съобщава ТАСС.

Според Захарова, Русия смята трансатлантическата търговия с роби за едно от най-големите престъпления срещу човечеството, за което все още незаслужено се мълчи.

Прочети още...
16:13 | 01 април 2022

Руското посолство в София ни предупреди да не изпращаме оръжие на Украйна, разкри какви ще са последствията

За пореден път бихме искали да подчертаем, че подобна стъпка от страна на официална София едва ли ще съдейства за нормализиране на ситуацията в Украйна, както и ще усложни руско-българския диалог по много насоки в дългосрочен план. Това се посочва в позиция на Руското посолство, публикувана във Фейсбук.

Прочети още...
16:08 | 01 април 2022

Украинският външен министър няма информация кой е извършил атаката в Белгород

Украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба заяви, че не може нито да потвърди, нито да отрече предполагаемото участие на Украйна в атаката срещу склад за гориво в руския град Белгород, тъй като не му е известна цялата военна информация, предаде Ройтерс.

Прочети още...
16:00 | 01 април 2022

Търпението на Путин към Шойгу се изчерпва?

Застоят на руската офанзива в Украйна е обтегнал отношенията между Путин и военното ръководство на страната, твърдят западни разузнавателни служби. В броя си от сряда в. "Ню Йорк Таймс" припомня домашният арест на двама членове на ФСБ и уволнението на зам.-началника на Росгвардия Роман Гаврилов.

Прочети още...
15:41 | 01 април 2022

Русия е изтеглила някои от войските си от районите около Киев и Чернигов

Русия продължава да изтегля някои от силите си от региона на Киев и те се насочват към Беларус, предаде Ройтерс, позовавайки се на местния областен управител. "Забелязваме движение на различни количества обединени (руски) колони от машини", написа в свое съобщение в "Телеграм" Олександър Павлюк. Той добави, че руските сили на напуснали Гостомел, близо до който има важно летище, но се окопават близо до град Буча. Агенция Ройтерс отбелязва, че не е успяла да потвърди информацията.

Прочети още...
15:34 | 01 април 2022

Песков: Няма да спираме газа сега, плащането в рубли може да започне от началото на май

Плащането на доставки за газ в руски рубли ще се извършва от края на втората половина на месеца, април, или дори в началото на май. Това заяви говорителят на руския президент Дмитрий Песков пред журналисти. 

Прочети още...
15:11 | 01 април 2022

Шефът на ДАНС: Ще има още руски дипломати, обявени за нежелани в България

"Искам да уверя обществото, че ДАНС има изключително добре изградени механизми за вътрешен контрол и не се колебаем да предприемем действия, включително и срещу наши служители, независимо на какво ниво". Това каза председателят на Държавната агенция "Национална сигурност" Пламен Тончев на брифинг в сградата на агенцията, в който участват още заместник-председателят на ДАНС Румен Георгиев и директорът на дирекцията „Сигурност“ Деян Делев.

Прочети още...
14:21 | 01 април 2022

Дешифриране на "Метода Зеленски"

От  началото на руската инвазия в Украйна украинският президент Володимир Зеленски умножи изявленията пред чужди парламенти, форуми, международни срещи на върха, пацифистки протести в чужбина. Де факто руската инвазия даде възможност на международната общност да открие таланта на Зеленски на оратор. Неслучайно на 21 март френската издателска къща “Грасе” обяви, че през май ще публикува сборник с речите на украинския лидер. Заглавието на сборника все още не е ясно. Но ако издателството избере да го кръсти “Методът Зеленски’’, определено няма да сбърка, защото при произнасянето на всяка своя реч, Зеленски действително се придържа към специфичен за него метод. 

Прочети още...
14:05 | 01 април 2022

Министър Заков: Темата за военна помощ за Украйна не е обсъждана на коалиционния съвет

Темите бяха основно тези, които са свързани с коалиционното споразумение. Минахме по целия конскпект така да се каже. Беше важно да се проведе този съвет и ние от министерството да чуем вижданията на коалиционните партньори относно отбраната. Има много важни и ключови въпроси в сферата на отбраната, които още следващите дни трябва да се поставят. Това беше много важен съвет. 

Това заяви в кулоарите на парламента министърът на отбраната Драгомир Заков, който взе участие в коалиционния съвет на управляващите. 

 

Прочети още...
13:54 | 01 април 2022

Руски окупатори използват украински деца като жив щит при преместване на колони от техника

Регистрирани са няколко случая, когато окупационните сили вземат украински деца за заложници и ги използват като жив щит при преместване на военни колони. Това съобщaват от Главно управление на разузнаването на Министерството на отбраната.

Прочети още...
13:30 | 01 април 2022

Кремъл: Жерар Депардийо не е запознат със ситуацията в Украйна

"Френският актьор Жерар Депардийо не може да даде обективна оценка на събитията в Украйна", това каза прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде РИА Новости.

Прочети още...
12:53 | 01 април 2022

Сергей Лавров: Има напредък в преговорите с Украйна

"Има известен напредък в преговорния процес с Украйна", това заяви руският външен министър Сергей Лавров, предаде РИА Новости. 

"Мога да кажа, че е направена крачка напред по отношение на извънблоковия статут на Украйна, но няма никакви твърди договорености", посочи още дипломат номер едно на Москва.

Прочети още...
12:42 | 01 април 2022

Ердоган и Зеленски обсъдиха по телефона преговорите между Русия и Украйна

Президентите на Турция и Украйна Реджеп Ердоган и Володимир Зеленски разговаряха снощи по телефона, предаде Анадолската агенция. 

Двамата президенти обсъдиха резултатите от преговорите за мир между представителите на Русия и Украйна, състояли се тази седмица в Истанбул, се казва в съобщение на Дирекцията по комуникации на турското президентство.

Прочети още...
12:07 | 01 април 2022

Грузия се присъедини към финансовите санкции срещу Русия

"Нашата държава се присъедини към международните финансови санкции, наложени на Русия заради инвазията на Москва срещу Украйна", това каза грузинският президент Саломе Зурабашвили пред Си Ен Ен.

Прочети още...
12:06 | 01 април 2022

Депардийо критикува Путин

Френският актьор Жерар Депардийо, който има руски паспорт и доскоро хвалеше руския президент Владимир Путин, критикува неговите "неприемливи" действия и обяви, че приходи от три концерта, планирани за началото на април, "ще бъдат за украинските жертви", съобщи АФП.

Прочети още...
11:57 | 01 април 2022

Хуманитарните доставки не са достигнали до Мариупол

Помощник на кмета на Мариупол Петро Андрюшченко каза в петък, че обсаденият град в южната част на Украйна остава недостъпен за всеки, който се опитва да влезе, и е "много опасен" за всеки, който се опитва да го напусне, цитира думите му Ройтерс.

Прочети още...
11:28 | 01 април 2022

Украйна: От началото на войната Русия е произвела 1370 ракетни удара

37 дни от началото на войната са изтреляни 1370 руски ракети на украинска територия, предава украинското издание liga.net, позовавайки се на руското министерство на отбраната. 

Прочети още...
11:15 | 01 април 2022

Нов руски шпионаж беше разкрит у нас

Вчера представители от следствения отдел към Специализираната прокуратура извършиха действия по разследването в ДАНС. Касае се за шпионаж, който е разкрит в резултат на активната работа именно на ДАНС. Това е престъпление против Републиката. По принцип тези разследвания се извършват изключително конфиденциално, те са секретни, така че няма как да разкрием по-подробна информация по случая. Това заяви ръководителят на Спецпрокуратурата Валентина Маджарова по повод вчерашната акция в ДАНС.

Прочети още...
10:55 | 01 април 2022

Володимир Зеленски разжалва генерали за предателство

Двама украински генерали бяха разжалвани от президента и върховния главнокомандващ на въоръжените сили на страната Володимир Зеленски, съобщи нюзру.

Прочети още...
10:55 | 01 април 2022

Нинова: България не изнася оръжия за Украйна

България изнася оръжие и стоки и технологии с двойна употреба в над 60 държави, но нито един износ не е осъществен за Украйна не само през последните месеци, откакто на власт е правителството на Кирил Петков, а от 2015 г. след подписването на Минските споразумения. Това каза вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова по врече на блиц контрола в парламента.

Прочети още...
10:30 | 01 април 2022

Молдова ще изпрати партида хуманитарна помощ на властите на Украйна

Част от запасите от хуманитарна помощ, предоставена на Молдова за справяне с бежанската криза, ще бъдат пренасочени към украинските власти като международна помощ. Част от подкрепата ще включва материално имущество, което ще бъде освободено от държавни резерви, резерви на централните власти и дарения от икономически агенти.

Прочети още...
10:17 | 01 април 2022

Дмитрий Медведев: Ще продаваме храни само на приятелски страни

"Ние ще продаваме храни само на приятелски страни", това заяви заместник-председателят на руския Съвет по национална сигурност Дмитрий Медведев, предаде газета.ру.

Прочети още...
09:40 | 01 април 2022

Кризисният център на "Грийнпийс" и "Мати Украйна" в София се разширява, доброволци връщат усмивките на бежанците

Бежанци от Украйна продължават да посещават центровете за помощи в цяла България. Освен да намерят подслон и храна, те се надяват най-вече на подкрепа и среща с други свои сънародници. В центъра за събиране на дарения на Сдружението на Украинските Организации в България "Мати Украйна" и „Грийнпийс – България“ в София на ден идват около 30 семейства. Това каза за БТА Таня Тошева, която вече месец посреща бежанците тук. Тя съдейства и за изпращането на хуманитарна помощ към Украйна.

Прочети още...
08:42 | 01 април 2022

Мнението на българите за приемането на РС Македония в ЕС и изпращането на българско оръжие за Украйна

Какво показват последните проучвания на общественото мнение по двете най-парливи теми за властта - приемането на Северна Македония в ЕС и изпращането на българско оръжие за Украйна.

Прочети още...
08:21 | 01 април 2022

Димо Гяуров: Русия много често се възползва от етническите проблеми в дадена страна, за да ги разгори

Никоя служба не е застрахована от това, някой да опитва да проникне в нея. Не съм изненадан от информацията за ДАНС. Законът предвижда да се предотвратяват зависимости дори и чрез ползването н а полиграф.Това заяви бившият шеф на Службата за национална сигурност Димо Гяуров в ефира на Нова телевизия.

Прочети още...
07:18 | 01 април 2022

"Руски войници, вървете си у дома", зове украински командир на защитата на Харков

Руснаците вярваха, че ще прекосят Украйна, както направиха в Крим през 2014 г., но това не стана, казва пред АФП командирът на 92-а бригада от украинската армия, която защищава Харков.

Прочети още...
06:44 | 01 април 2022

Председателят на ЕП ще посети Киев

Днес лидерът на Европейския парламент - Роберта Мецола, ще посети Киев. Тя е първият толкова високопоставен европейски лидер, който ще посети Украйна.

Прочети още...
06:31 | 01 април 2022

Зеленски: Русия готви мощни удари срещу Донбас, при Мариупол и Харков

Руската армия готви удари в Донбас, срещу Мариупол и Харков - за това предупреди президентът на Украйна Володимир Зеленски в поредно видеообръщение тази вечер.

Прочети още...
06:28 | 01 април 2022

Руските сили блокират автобуси, напускащи Мариупол

Украинското правителство заяви, че руските сили са блокирали 45 автобуса, изпратени, за да евакуират цивилни от обсадения град Мариупол, и само 631 души са успели да се измъкнат от обсадата с личен транспорт, предаде Асошиейтед прес.

Novini.bg
16052 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Какво Ни Бърка Коий От Какво Е Болен

2022.04.02 | 06:27

30
Това Вас Кво Ви Бърка .Гледайте Вие От Какво Сте Болни .Защото идват специалните лабораторий на др Ф...и.А от там и вирусите .Не ви знам как ще се справята .Бог с вас и пазете децата.
Какво Ни Бърка Коий От Какво Е Болен

2022.04.02 | 06:27

29
Това Вас Кво Ви Бърка .Гледайте Вие От Какво Сте Болни .Защото идват специалните лабораторий на др Ф...и.А от там и вирусите .Не ви знам как ще се справята .Бог с вас и пазете децата.

2022.04.02 | 06:04

28
НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ, НО ПОДОЗИРАМ, ЧЕ НЕ Е ЗАБОЛЯВАНЕ НА МОЗЪКА, ЗАЩОТО ПО ДЕЙСТВИЯТА МУ СЪДЯ, ЧЕ НЕ РАЗПОЛАГА С ТАКЪВ.

2022.04.02 | 02:17

27
ИМЕТО НА РУСКИТЕ РАКЕТИ “ИСКАНДЕР“ (АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ) НЕ ПОКАЗВА ЛИ, ЧЕ УМОПОМРАЧЕНИЯТ ПУТИН МЕЧТАЕ ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА ? ЗА 5 СЕДМИЦИ ЗАГИНАХА 18000 РУСКИ ВОЙНИЧЕТА И ХИЛЯДИ ЦИВИЛНИ В УКРАЙНА !!! ЗА ДОБРОТО НА ВСИЧКИ – ПУТИН В ЛУДНИЦАТА !!!
НаКавални

2022.04.02 | 00:55

26
Споко Кадиров ще наеве западните джендъри
РАКОВОБОЛНИЯ ПУТИН Е

2022.04.01 | 23:23

25
РЕШИЛ ДА УНИЩОЖИ СВЕТА ПРЕДИ ДА УМРЕ, НО ВСЪЩНОСТ ЩЕ УНИЩОЖИ САМО РУСИЯ.
Хм...Коко

2022.04.01 | 21:26

24
Явно много тор си нюхал.....Има и други удоволствия....С дъх на столичная....
Koko

2022.04.01 | 19:45

23
Poznaite,koi gi izprati tam tija helikopteri-bsi,bai-onja....za da ne se spre voinata i da njamq pregovori ....Ne e nyzno,da e 4ovek politik, za da razbere igrata -deto mirishe na kraveshki tor....
БСП ФОРСМАЖОРЕТКА

2022.04.01 | 18:48

22
А бункера на Путин кога ????
Валенти

2022.04.01 | 16:40

21
Това пък защо?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини