Ева Майдел проведе среща с председателя на Европейската народна партия Доналд Туск

  • 02 юни 2020 14:49

  • 621
  • 3
Ева Майдел проведе среща с председателя на Европейската народна партия Доналд Туск
©

Българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по (ГЕРБ/ЕНП) проведе онлайн среща с председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Доналд Туск. „Политическите лидери от Европейската народна партия бяха тези, които изкараха Европа от финансово-икономическата криза предното десетилетия и вярвам, че можем да повторим успеха и в днешната ситуация.

Видя се, че в криза европейците вярват на уверените лидери като председателя на ЕК Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, канцлера Меркел, премиера Борисов и другите лидери от ЕНП, които предприеха решителни мерки първо за справяне със здравния аспект, а след това и с осигуряване на финансов ресурс за възстановяване на икономиката.“ Това заяви Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на разговора с бившия полски премиер и бивш председател на Европейския съвет Доналд Туск.

Ева Майдел: Политическото лидерство е това, което има значение в периода на кризата

Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по представи резултатите от инициативата си за дискусии между евродепутати и световни специалисти по COVID19, която беше приветствана на Туск. Двамата обсъдиха и актуалната тема за бъдещето на ЕС и нуждата най-голямото политическо семейство в Европа ЕНП да формира позицията си в унисон с желанията на европейските граждани.

„Няма смисъл от поредното упражнение, в което посоката на развитие на Европа се решава в няколко политически офиса в Брюксел, Берлин и Париж. ЕС има смисъл, защото прави животът на европейците по-добър в определени сфери. Ако гражданите искат повече ЕС в някой сектор или по-малко европейски решения в друг, трябва да ги послушаме, защото само така ще върнем интереса им към случващото се в ЕС.“

Това заяви Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която участва в екипа на ЕНП в Европарламента, работещ върху приоритетите на партията за бъдещето на ЕС.

Novini.bg
621 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
минет

2020.06.02 | 14:54

1
минети от ляво, минети от дясно
тиквун

2020.06.02 | 14:55

2
тиквун на тоя му вика доналд тръмп. това във варна на великото европредседателство, дето цяла европа го хвалела.

2020.06.02 | 15:46

3
смях в залата,ева меидел,маидел.маde in Bulgaria.и глупака смърдел поляк туск,смучат пари и повтарят невероятни лъжи.

Добави коментар

Водещи новини