Шест звездни домове, които се продават

  • 01 август 2016 18:10

  • 11848
  • 0
Шест звездни домове, които се продават
©

Имотният сектор се връща към нивата си отпреди кризата, но на пазара има имоти, които се продават с години. Дори и при къщите на звездите няма изключение. Дали имотът е надценен?

Или има редица подобрения, за които обикновеният купувач не иска да плати? Или известните собственици просто държат на цената, независимо колко време имотът ще престои на пазара? И все пак за обикновения купувач понякога има надежда да се сдобие със звезден дом на по-ниска цена. Така например през 2011 г. съпругата на Аарон Спелинг продаде дома им в Лос Анжелис за 85 милиона долара, което е с 43 % по-малко от исканата първоначална сума от 150 милиона долара. Нека видим кои са звездните имения, които са на пазара в момента и на какви цени се продават.

Майкъл Джордан

Имението на Майкъл Джордан в покрайнините на Чикаго е на пазара вече 4 години. Разполага с баскетболно игрище и много зеленина, а на вратата е емблематичният номер 23, с който Джордан играеше. Баскетболната звезда го пусна за продажба през 2012 г. за 29 милиона долара, два пъти повече от исканата в момента цена – 14.800 долара.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
11848 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини