NIKOMAX с нов модел неекраниран пач панел Cat. 6а – безкомпромисно качество и достъпност

  • 16 август 2021 16:38

  • 17577
  • 0
NIKOMAX с нов модел неекраниран пач панел Cat. 6а – безкомпромисно качество и достъпност
©

Вече познавате нашия неекраниран кабел Cat. 6a модел NKL 4155-IB. С радост Ви представяме неговото чудесно допълнение – пач панелът NMC-RP24UA2-1U-BK.

Двата продукта заедно оформят перфектно приложение за локации, където скоростта е от значение и не е необходимо по-скъпо екранирано решение. Експертите на SysTeh ни поднасят още интересни детайли за самия неекраниран пач панел Cat. 6a:

Новият пач панел е от фиксиран тип със стандартна височина от 1U и е изцяло в съотвествие с традицията на NIKOMAX – с отлично качество.
    •    Контактите са със 120 микронно златно покритие и позволяват не по-малко от 750 цикъла на включване и изключване за периода на експлоатация.
    •    IDC контактите са универсални и позволяват кримпване със 110 тип и Krone тип остриета. SysTeh препоръчва използването на инструмента NMC-315DR за едновременно кримпване на всичките 4 чифта жила на кабела. Времето е ценно и този инструмент ви помага да го пестите всекидневно.
    •    Всички портове са номерирани и имат допълнително място за надписване, покрито с прозрачно капаче.

А сега за аксесоарите – те идват в комплект с пач панела. Комплектът съдържа крепежи, кабелни връзки, окачащ се метален заден аранжор и ръководство. С други думи всичко, което ви е необходимо за инсталиране на панела в 19” шкаф.

Неекранираният пач панел Cat.6a NMC-RP24UA2-1U-BK е новост на пазара с безкомпромисно качество и достъпен за поръчка за СКС експертите.

(платено съобщение)

Novini.bg
17577 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини