SysTeh разширява продуктовото си портфолио с пълна гама кабеловодещи системи – KOUVIDIS, Гърция

  • 16 август 2021 17:41

  • 17730
  • 0
SysTeh разширява продуктовото си портфолио с пълна гама кабеловодещи системи – KOUVIDIS, Гърция
©

СисТех е дистрибуторът за България на най-големия гръцки производител на кабеловодещи системи. Компанията KOUVIDIS с вече трето поколение мениджмънт специализира в разработване и производство на стандартни, специализирани иновативни кабеловодещи системи и инсталации за организация и защита на кабели, канализация и дренаж, напълно съвместими с европейското законодателство. Решенията са тествани от независими сертификационни органи.

Надеждността, качеството и постоянството са отличителен белег на KOUVIDIS като производител. От 1979 г. до днес KOUVIDIS непрекъснато проектира и въвежда иновации в производствените си процеси и поточни линии чрез  непрекъснат ръст в качеството на продукцията и сертифициране на продуктовата гама, печелейки доверието на монтажника в дълбочина на времето. Съчетанието на доказано ноу-хау и традиционен инженерен опит, в комбинация с модерни машини и най-нови технологии, са предпоставките за поддържане на производство с устойчиви и дълготрайни продукти, които отговарят на нарастващите нужди на строителния и инфраструктурния сектор.

Целта на компанията е постоянно да работи по още и нови продукти с добавена стойност, които да отговарят на съвременните монтажни предизвикателства и строителни стандарти. Затова и KOUVIDIS притежава 15 патента, защитени от гръцкото и европейско патентно ведомство.

Мисията на компанията е чрез качествени кабеловодещи решения и услуги и да осигури устойчива среда за клиенти, партньори и доставчици.

„Надеждността, качеството и постоянството са ключови за нашите действия“, споделя председателят на борда на директорите Емануел Кувидис.

„Наша приоритетна цел е да бъдем водеща компания в проектирането, разработването и производството на иновативни и безопасни кабеловодещи и тръбни системи“, допълва изпълнителния директор Константинос Кувидис.

Удобството на марката се допълва от фактите, че продукцията на KOUVIDIS има завод в Европа, сертифицирана продуктова гама, бърза и бюджетна логистика и съобразени с пазара в България цени.

Тук може да разгледате всички наличности на новата гама кабеловодещи системи: https://b2b.systeh.bg/bg/categories/kabeli/kabelovodeschi-sistemi/

(платено съобщение)

Novini.bg
17730 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини