Експертите в "Домът на бъдещето": кои са водещите компании в секторите архитектура, интериор, сигурност и устойчивост

  • 01 септември 2021 19:00

  • 34657
  • 4
Експертите в "Домът на бъдещето": кои са водещите компании в секторите архитектура, интериор, сигурност и устойчивост
© Pixabay

Домът на бъдещето 2021 събира топ експертите в строителството и интериорния дизайн на 16 септември – четвъртък. Професионалистите от най-големите компании си подават ръка, за да дадат съвети за дома.

Компаниите, които застават пред камерите, за да проведат дискусиите, са Хьорман- - производител на външни и интериорни врати, Arco Real Estate България, студио Индорио, ДЗИ – Общо застраховане, Алтерко, ATG Design, Gaida.ai, Schneider Electric.

Събитието ще открие темата за устойчивост и зелени решения, обединени в панел „Зелен дом“, а специален гост ще бъде Димитър Димитров, CEO на Алтерко и ръководител на r&d дивизията на компанията, който ще представи съвременните възможности за автоматизация на дома.

Инж. Наталия Петрова, Мениджър бизнес развитие в направление Системи за домашна автоматизация в Schneider Electric, ще ни разкаже защо компанията е глобален лидер в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение.

Дискусионният панел „Красив дом“ събира на една маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, управител на Хьорман България, ще представи тенденциите при външните врати.

Водещият архитект на ATG Design, Ивета Попова ще разкаже за комбинацията между архитектура и изкуство. Част от панела е и архитект Павел Янев от ALL in Studio, чиито проекти са едни от най-награждаваните както в България, така и на международни форуми.

Темата за сигурността продължава да бъде водещ акцент и в панел „Сигурен дом“, а експертите ще дискутират възможностите да защитим дома си. Пред камерите застават инж. Стефка Иванова, директор „Управление на неавтомобилни продукти“ в „ДЗИ – Общо застраховане“ ЕАД, за да разгърне портфолиото от възможности при избор на застрахователен продукт. 

Домът на бъдещето - първият в България специализиран форум с професионални съвети за дома ще се проведе на 16 септември

Юлиан Софрониев, главен изпълнителен директор и основател на Биодит ще говори за най-новите тенденции за защита на дома ни. В панела „Сигурен дом“ очакваме и Галя Йорданова, изпълнителен директор на Gaida.ai, компанията, която създаде порталът за имоти enoti.bg и платформата за финансиране на имоти musketari.bg. Тя ще даде експертно мнение за това колко може да струват ремонтните дейности на жилището ни и колко можем да спестим, ако при настоящите условия рефинансираме ипотечния си кредит.

Дискусионният панел „Достъпен дом“ обединява темите за това как да изберем изгодна покупка на недвижим имот. По темата какви са дизайнерските решения, които да използваме, за да компенсираме по-малката площ на жилището, ще говори Архитект Велко Стратиев, водещ проектант и съосновател на студио "Индорио".

А какви са съветите на топ брокерите при избор на нов дом ще научим от Евгени Василев, ръководител на ARCO REAL ESTATE България. Не на последно място, тенденциите при отпускане на ипотечни кредити и какво да очакваме предвид икономическата обстановка – разказват от Пощенска банка.

Събитието Домът на бъдещето ще се излъчи онлайн на 16 септември (четвъртък) и ще бъде достъпно от всяка точка на света безплатно в сайтовете на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg.

Домът на бъдещето се осъществява с подкрепата на Hormann , Philips, Пощенска банка и Cash Credit. Медийни партньори на форума са fakti.bg и imot.bg

Novini.bg
34657 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Manolov

2023.06.26 | 21:10

4
Земеделски и индустриален инвестиционен кредит без такси Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на вашите различни проекти в търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 до 5 000 000 евро с опция за изплащане на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr), а също и 24 часа в денонощието чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 за ваше най-добро удовлетворение, очаквам с нетърпение да ви чета много скоро

2022.11.25 | 00:14

3
АБСТРАХИЙРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ„ ЗА ДА НИЕ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС НИ ПОСЕТЕТЕ ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

2021.09.01 | 20:54

2
Тези ипотечните инфлуенсъри си имат главатар на схемата и накрая в бидони

2021.09.01 | 19:16

1
Няма аз си представям един фургон контейнер с печка на дърва за бъкгарска жена ипотека едва ли

Добави коментар

Водещи новини