„Диагонал” – диван от ново поколение

11 септември 2015 10:54

„Диагонал” – диван от ново поколение
©
15725 0

Всички сме се сблъсквали с неприветливите чакални, с които са снабдени повечето обществени места. Независимо дали става въпрос за офис сграда, хотел или регистратура, там рядко можем да намерим уединение.

От дизайнерското студио 04i са намерили решение на този проблем, създавайки диван от ново поколение, който напълно пасва със спецификите на съвременния забързан свят. Ако и вие имате иновативна интериорна идея, която не знаете как да осъществите, можете да се обърнете към опитните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Подвижни прегради създават изолираност

Тъй като е специално създаден за обществени места, "космическият" диван е снабден с няколко разделителя. Те се движат в различни посоки, благодарение на което няколко групи от хора могат да почиват или разговарят, без да пречат на останалите. Освен това, другите елементи на меката мебел също са подвижни и предлагат неограничени комбинации.

Вижте още: Да побереш кухнята в кухня - умното решение за повече пространство

Свежите цветове допринасят за настроение

Кой е казал, че чакалните трябва да са издържани в тъмни и мрачни цветове? "Диагонал" се предлага в голямо цветово разнообразие, внасяйки доза настроение в иначе скучните и еднообразни тонове на тези обществени места.

Практични аксесоари за по-голяма функционалност

От разтегателните елементи на дивана, един е малко по-висок от останалите и предлага място за лаптоп, например. Разбира се, дизайнерите са се погрижили и за по-претенциозните клиенти, като са създали елегантни високи масички за максимално удобство.

Вижте още: 6 функционални разтегателни маси за ефективно оптимизиране на пространството

С дъх на артистичен минимализъм

Когато разделящите модули на меката мебел бъдат премахнати, "Диагонал" се превръща в център на стилния лоби пейзаж. По този начин големи групи от хора могат да комуникират, удобно разположили се на иновативното дизайнерско чудо. Ако и вие искате да се сдобиете с подобно произведение на съвременното интериорно изкуство, пуснете безплатна заявка към професионалистите в тази област в MaistorPlus. Ще сравните получените оферти, отправени специално към вас и ще изберете тази, която е най-оптимална, след като сте разгледали и профилите на изпълнителите и сте се запознали с оставените за тях оценки.

15725 0

Свързани новини

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар