4 плюса от избора на ергономични детски чинове и столове

  • 07 септември 2021 10:30

  • 63818
  • 0
4 плюса от избора на ергономични детски чинове и столове
©

Не забравяйте, че ергономията е също толкова важна за децата, колкото и за възрастните. Инвестицията в качествени детски мебели е от изключително значение, тъй като тя е инвестиция в здравето на детето.

Нека учебната среда се адаптира към вашия ученик вкъщи, а не обратното. Ето нашите професионални съвети как да го постигнете:

Високо, високо, високо!

Заложете на интелигентен дизайн, който дава възможност за регулиране на височината. 

Нивото на чина, масата или стола помага на детето да се чувства комфортно по време на заниманията си и предотвратява изгърбването и излишното натоварване в гърба и кръста. Ергономичното бюро у дома кара ученика да свикне с това в училище и да се чувства по-комфортно върху него. Мебелите ще растат заедно с детето, ако заложите на регулируеми такива. Това означава, че веднъж закупили правилните ергономични продукти, ще бъдете спокойни за здравето на детето си година след година – за разлика от дрехите и обувките, то няма да „израсне“ чина и стола си.

Градусите в тетрадката и на бюрото

Ученикът вкъщи ще получи своеобразен урок по математика, настройвайки заедно с вас своето бюро. Ергономичните ни мебели дават възможност за избиране на различни градуси на плота и облегалката, за да може да се постигне най-оптималния за детската анатомия наклон. 

Това е изключителен плюс, тъй като именно в ученическите години гръбнакът на детето се оформя и е важно този процес да премине правилно, за да няма впоследствие детето ви болки в гърба или кръста. Освен със специфичната структура на детския гръб, трябва да съобразите наклона и спрямо работата, която ученикът ще извършва върху чина. Ето най-подходящите градуси за различните ученически задачи:

- 0-5 ° за рисунки и скици;

- Около 10 ° за писане на домашна работа;

- 20-30 ° за четене на книги или гледане на видео.

Сертификати за качество и гаранция

Увереността, че предлагаме качествени и устойчиви във времето ергономични продукти се доказва – повечето ни детски мебели са с 5 години гаранция и имат сертификати за качество. Това ви дава спокойствието, че няма да се налага да инвестирате в нови детски мебели всяка година – а знаем, че това е нещо често срещано при ученическите стоки. Чиновете и бюрата се регулират според ръста на детето и могат да се ползват с години, а столовете имат множество допълнителни плюсове като дишащи материи, опора за крака, атрактивни и свежи дизайни. Защото знаем, че нищо „не-готино“ няма как да влезе в детската стая.  

Съкровище (в) чекмедже

Ергономичните мебели не отстъпват по практичност на другите, а дори ги задминават – например комплектът детски чин и стол Ergo tech, освен че е проектиран да осигурява удобна учебна среда на всяко дете в процеса на растеж и развитие, се предлага с удобно чекмедже, подходящо за книги и принадлежности. То осигурява бърз и лесен достъп до всичко необходимо. 

Ученикът може да го напълни с творчески материали, химикалки, моливи, гуми, тиксо, пергел, триъгълник и какво ли още не... така пособията по всеки предмет ще бъдат на една ръка разстояние! И вие няма да трябва да повтаряте „прибери си нещата, оправи си стаята...“ Сигурни сме, че с това ви спечелихме, нали!

Разгледайте всичките ни ергономични детски мебели тук.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
63818 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини