Креативни и колоритни мултифункционални мебели

През последните години малките апартаменти станаха изключително търсени особено в големите градове. Ако живеете в малко жилище има редица неща, които можете да вземете предвид, за да оптимизирате пространството си.

Закупуването на мултифункционални мебели може да бъде функционално решение, но и креативно, забавно и ефектно интериорно допълнение. Ако имате нужда от професионален съвет за вашето жилище интериорните специалисти, регистрирани в MaistorPlus, са насреща.

Маса "Хибрид"

Бразилската колецията "Хибрид" All and Ecirc дизайн в сътрудничество с Хосе Мартон, са мултифункционални мебели, извадени като от приказка. Наподобяващи на вретеновидни близалки, те изпълняват двойната функция на помощна масичка и лампа. Свежите им цветове ще добавят настроение към всяка къща, а нестандартния им и ексцентричен дизайн ще впечатли всеки един ваш гост.

Вижте още: Маса, гъвкава като акордеон - концепция, впечатляваща с мултифункционалност

Нежна нотка

Тази ниска холна масичка, част от същата колекция, съчетава функцията на маса, ваза и огледало от долната част, което може да служи и за закачалка. Много оригинално решение, което ще предотврати разливането на вода, ако вазичката е самостоятелна единица.

Диванът Клео

"Клео" е осмоъгълен, четиристенен модулен диван по проект на дизайнерката Барбата Пийс. Тук функциите са много, което се постига чрез разместване на 4 по-големи части. Модулът може да бъде удобен диван с облегалка за двама или пък страхотно арт допълнение в хотелско лоби, в което има две части за сядане, а средната част се превръща в своеобразна преграда, осигуряваща уединение.

Един по-различен диван

Модулът се превръща и в стилна маса за хапване или пък интересен елемент от интериора- пирамида, на която можете да поставите ваза с цветя или пък чаша вино.

Столчета, дошли като от нищото

На пръв поглед това е една напълно обикновена секция с цветни детайли. Виждали сме подобни в повечето мебелни магазини и в домовете на редица наши приятели. Вгледайте се обаче малко по-внимателно....

Магически резултат

Секцията може да се разделя и да се превърне в дълъг конзолен модул. По-интересното е как цветните части се вадят и за минути можете да сглобите столове и маса. Цветни и игриви, те създават прекрасно настроение, а и съхранението им е доста практично. Това се казва функционална секция!

Вижте още: 6 функционални разтегателни маси за ефективно оптимизиране на пространството

Колекцията "Боксети"

Колекцията "Боксети" е специално създадена за оптимизиране на малки пространства. Визията на модела е доста хай-тек, линията е семпла и модернистична. Модулът може да се превръща в диван с едно или три места. Ако вдигнете страните, ще се образува дълга маса. На задната страна можете да вдигнете две от страните и да получите място за сядане и удобен работен плот, където да поставите лаптопа си.

Ако някоя идея ви е харесала или пък имате своя, свържете се със специалистите по дизайн и изпълнители за мебели по поръчка, регистрирани в MaistorPlus. Или заявете проект напълно безплатно, след което ще получите предложения, сред които да направите своя избор. Можете също така да разгледате профилите на специалистите и техните реализирани проекти, както и оставените им оценки за извършена от тях работа.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Мебели

още

Анкета

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Избрано от Интернет