Практични легла от палети за всеки дом

  • 30 септември 2014 11:57

  • 14565
  • 1
Практични легла от палети за всеки дом
©

Нетрадиционните идеи за дома стават все по-популярни напоследък. Подобно предложение са мебелите, изработени от палети.

Основната причина те да бъдат толкова харесвани е, че изглеждат чудесно, практични са, а и излизат по-евтино. В тази статия ще обърнем по-специално внимание на леглата, изработени от палети.

Подготвили сме няколко примерни модела за легла, които бихте могли да си направите дори и сами, ако сте малко по-сръчни и търпеливи.

Вижте още: 14 идеи за градински мебели от палети

Едно от важните предимства на палетите, коeто ги прави подходящи за изработката на легла, са техните естествени нюанси. Дървесният цвят е много подходящ, ако желаете да придадете уют на дома си. Подобно легло, позиционирано в по-пъстър и закачлив интериор, е подходящо дори за по-изтънчен и тежък стил.

Ако пък желаете леглото ви да бъде в тон със стените на стаята, винаги можете да боядисате палетите, като използвате безвредни цветни бои.

Здравината на палетите ги превръща в чудесна подматрачна рамка и основа на леглото, върху която да разположите удобен матрак.

Много практични са и леглата с чекмеджета. Те са особено подходящи, ако нямате достатъчно място в помещението за гардероб или допълнителни шкафове. В това легло от палети, освен че ще се наспите чудесно, ще можете да поберете и задоволително количество принадлежности и дрехи.

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище

При този модел палетите са боядисани в бял цвят и леглото е подходящо за интериор с по-изчистен стил. Интересното тук е как продължението на палетите оформя и удобно нощно шкафче.

За родителите с малко дете също имаме интересно предложение. Преградата от страната на детското място осигурява сигурност за детето. Освен това така то ще бъде близо до вас.

След време можете да изработите отделно детско легълце. Преградите от палети отново ще гарантират сигурността на вашето дете през нощта.

Ще откривате нови и нови функционалности на палетите с години и ще можете да удължите детското креватче.

А в подрастващата възраст те отново ще осигурят стабилна основа на детското легло.

Вижте още: Функционални мебели от палети за офиса

В случай, че имате друга интересна идея или пък не можете да се справите с изработката на вашето легло от палети, не забравяйте, че в MaistorPlus.com ще откриете подходящ дърводелец или специалист в производството на мебели за всеки ваш интериорен проект. В сайта са регистрирани над 3000 майстори и фирми в сферата на строително-ремонтните дейности от цяла България. Направете безплатна заявка и сравнете оферти и изберете подходящ изпълнител за вашия проект.

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/269/praktichni-legla-ot-paleti-za-vseki-dom

Последвайте канала на

14565 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.10.05 | 13:15

1
soper idei

Добави коментар

Водещи новини