Галена заработи 3 бона за 4 минути

  • 06 юли 2011 09:03

  • 2879
  • 0
Галена заработи 3 бона за 4 минути
© интернет

Фолкгърло №1 за миналата година ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и изкарала 3 бона за по-малко от 4 минути, колкото трае баладата й "Дъждовно реге".

Гласовитата звезда заработила помежду другото на частно парти, на което било поканена не като изпълнител, а като гост.

В разгара на купона мастит бизнесмен подканил ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и да му попее на ухо любимото му баладично парче. Пред нея се открила златна мина.

В знак на благодарност заможният баровец натъпкал деколтето на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и с едри банкноти. Оказало се, че сутиенът на звездата побрал почти 3 хиляди лева.

В по-късните доби на нощта, човекът с пачката си направил устата, че за четирицифрения хонорар било редно да получи не само баладата, но и нещо по-така. Предусетила накъде отива работата, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и си плюла на петите и беж да я няма, научихме от "Всеки ден".
 


 

Последвайте канала на

2879 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини