Галена : Няма да се женя!

  • 30 юни 2011 12:48

  • 4555
  • 1
Галена : Няма да се женя!
©

Преди повече от година ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и обяви, че ще мине под венчило с Галин. Очакваше се сватбата да бъде в столицата на хазарта Лас Вегас, но това така и не стана.

Певицата смята, че щом досега не е стигнала до олтара сигурно няма да стане. "Колко пъти я отлагаме вече!", казва ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и пред „Нов фолк" на запитване кога смятат с любимия й Галин да вдигнат сватба.

Злите езици говорят, че Галин искал да "върже" избраницата си с брачните окови, но покрай постоянните й пътувания и участия, почти не оставало време да седнат и да говорят сериозно по темата.

В момента певицата е в трескава подготовка около представянето на новия си клип към песента „Диджеят ме издаде". „За клипа събрах всички мои фенове, които имаха желание да направим бяло парти във Варна. Благодаря на всички, които дойдоха, и бяха на линия 7-8 часа", споделя изпълнителката. 

4555 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Любо

2011.07.02 | 17:01

1
Нрграмотници пише се "няма да се омъжва"

Добави коментар

Водещи новини