Денят носи трудности и изпитания

  • 07 юни 2023 07:06

  • 5102
  • 0
Денят носи трудности и изпитания
© Novini.bg/ Canva

Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Луната е на празен ход от 07:25ч до 13:15ч, след което преминава в следващия знак – Водолей.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:44ч на 8 юни

Денят е сложен и носи трудности. Прекарайте го както обикновено прекарвате своите дни, но бъдете по предпазливи и внимателни. Луната днес засилва основните качества на човека. Силният става по-силен и придобива голямо желание да продължи да се бори за личното си щастие, като полага всички усилия за това. А слабите, ще продължат да търсят различни причини и оправдания. Днес Висшите сили ни подлагат на тест и ако сте заслужили, може да ви поднесат някакъв шанс, гледайте да го откриете и да не го пропилеете.

Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Нищо не планирайте, не подписвайте договори, не се запознавайте с нови хора. Не се занимавайте с планове за бъдещето, нови идеи и проекти или с това, което не разбирате. Днес не вземайте и не давайте пари на заем. Подходящо време за рутинна работа.

Всички действия са от голямо значение. Всяка грешна стъпка може трайно да промени отношението ви към света. Светът ще се отнася с вас също по различен начин. За един миг може да загубите постигнатите резултати. Добре е да се посвети денят на обмисляне на своите постъпки и за покаяние. Ако сте виновни пред някого, хубаво е да се извинете. Удачен ден за работа над себе си. Денят може да е критичен за психично болните.

В астрален смисъл поведението през дадения период се пренася в следващите дни на текущия лунен месец. Например, ако сега се отнасяте зле с хората около себе си: проявявате грубост, не зачитате желанията им, не бива да се изненадвате, ако след два или три дни всички около вас започнат да се държат по същия начин спрямо вас. Вие сами сте създали моделирано поведение и сте го прехвърлили в енергийното поле. В този случай вината ще е само ваша.

Контролирайте парите и документите си, а в обществения транспорт е желателно да пазите добре чантите си. Увеличава се опасността от травми. Внимавайте с електроприборите. Пазете се от пияни хора и сами не употребявайте алкохол, избягвайте да участвате в компании. Луната сега “затъмнява” разсъдъка.

Пазете се от насекоми, тъй като може да се стигне до алергични реакции. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Неподходящо време за любовни трепети и срещи. Може без да искате да обидите партньора си и да влезете в спорове. В никакъв случай не предприемайте изясняване на отношенията си. Не само, че няма да се разберете, но още повече може да ги задълбочите. Всички астрологични школи препоръчват в 19-ти лунен ден  да не се практикува никакъв секс!

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите. Подстрижката ще притегли само негативни преживявания.

Не се препоръчва да се купуват стоки и на първо място това се отнася до храната. Сега рискувате да закупите нещо с лошо качество, някакъв вид продукт, който може да причини сериозно хранително отравяне.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5102 0

Свързани новини

Водещи новини