Денят носи силен енергиен заряд

  • 04 февруари 2023 06:00

  • 7806
  • 0
Денят носи силен енергиен заряд
© Pixabay

Луната е в знак Рак и се движи на празен ход от 08:20ч до 10:50ч. - В това време не  е добре да се започва нищо важно. Въздържайте се от вземане на важни решения. Не подписвайте договори, не правете признания, не купувайте важни придобивки. 

В 10:50ч Луната преминава в знак Лъв.

В това време хората проявяват качества като щедрост, благородство, сърдечност, гордост, упоритост, смелост, силна воля, повишена самооценка и увереност в собствените сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да сенаблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Подходящо за лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Лунен календар: 14 лунен ден продължава до 16:15 ч на 4 февруари

Този период има мощна енергия. Добро време за важни дела (да се вземе предвид празния курс на Луната). Ключовият аспект за този лунен ден е труд и съзидание. Всичко, което се започне сега ще има успех. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела.

Добре е да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най-важните и необходими неща - както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности. Дори случайно изпуснати фрази на вашия събеседник и дори абсолютно непознат човек може да изиграе роля в живота ви. 

Хороскоп за февруари

Следва 15 лунен ден от 16:15ч на 4 февруари до 17:18ч на 5 февруари

Силно енергиен ден. Безусловно получавате голям енергиен заряд в своя полза. Но освен положителното влияние се активизира и негативното. Във всеки човек, абсолютно всички емоции и чувства се събуждат. Всичко трябва да бъде под контрол и на първо място нашето поведение и нашите действия. Понякога не можем да се справим с този процес.

Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете съблазни и изкушения в много сфери на живота. Всички сега сме лесно податливи на негативни влияния и внушения, може да ни обземе мързел, имаме отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, затова не трябва да предприемате никакви важни действия. Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни лекомислени постъпки, но последствията от тях ще са негативни. 

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Основната идея е желанието ви да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Ще се промените духовно и физически. Причината е, че вашето желание сега се планира в менталното бъдеще.

Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества. Всякакви видове извращения завършват с гинекологични проблеми. Крайно нежелателни са случайните интимни връзки, тъй като могат да донесат венерически заболявания.

Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7806 0

Свързани новини

Водещи новини