Възможно е неочаквано да се появят нови възможности

  • 27 юли 2024 05:54

  • 10964
  • 0
Възможно е неочаквано да се появят нови възможности
© pixabay

Луната е в знак Овен и се движи на празен ход от 01:16ч до 20:24ч

Това време не е добро за всякакви придобивки: в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Увеличава се физическата и умствена активност. Хората сега са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Да се сложи край на всичко, което няма бъдеще. Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ако можете, направете нещо добро за очите си днес. 

В 20:24ч Луната преминава в знак Телец до 00:29ч на 30 юли.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:06ч на 28 юли

Ден на висшата небесна мъдрост. Символи на деня: книга, златен ключ, слонът Ганеша. Подходящо за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Лунният ден обикновено е спокоен, но е възможно да възникнат и непредсказуеми ситуации. Не бързайте да се разстройвате и да приемате неуспеха като провал. Избягвайте спорове и конфликти. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно.

Влияние на 22 лунен ден върху личността: Днес особено нарастват човешките способности за духовно и творческо обновление. Възможно е внезапно да се появят нови възможности. Използвайки ги, ще можете да преосмислите събитията от минал опит и да правите планове за бъдещето. Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите. Добре е за прояви на щедрост и великодушие, да се правят подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Не се препоръчва да се работи много през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообразование, с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници.

Гадаене: Магически ден, подходящ за гадаене, но гадаенето трябва да се извършва чрез медитация върху символи, картини, букви от азбуката, янтри, хороскоп и онези обекти, които могат да дадат невербално, тайно и трансцендентно знание. Всеки такъв предмет може да даде достъп до тайно знание. Можете също така да гадаете по книгата на промените, която се основава на хвърляне на зарове или на произволни числа.

Става преобразуване на вътрешната структура на човек в този ден

Здраве: Необходимо е да бъдете особено внимателни към тазобедрения пояс, кръста, долната част на гръбначния стълб. Неправилното използване на енергията на деня може да доведе до болки в долната част на гърба, ишиас и мускулни заболявания, а тазобедрените стави могат да болят. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Покупки: Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие. Днес е много трудно да се постигне добър резултат при подстригване.

Поверия: Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10964 0

Свързани новини

Водещи новини