Ден, в който съдбата може да ви предостави подарък

  • 11 декември 2020 06:53

  • 3503
  • 0
Ден, в който съдбата може да ви предостави подарък
© Pixabay

Луната e в знак Скорпион от 04:00ч на 11 декември до 04:40ч на 13 декември

В дните на Скорпиона можем да станем раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас – склонност всичко да се вижда в черни тонове. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Нищо да не се планира и започва, тъй като може да се реализира не както очаквате

Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт. В дните на Скорпиона се облечете топло и се старайте да не се преохлаждате. Уязвими са половите органи и дебелото черво. За предпочитане е да се избягват интимните отношения.

27 лунен ден от 03:31ч на 11 декември до 04:48ч на 12 декември

Този лунен ден се отнася до последната балсамична фаза на лунния цикъл, както и всички следващи лунни дни. Това е доста тих и спокоен лунен ден, но това изисква рационално и ефективно разпределение на силите, тъй като енергията на деня, макар и стабилна, е много ограничена. Подобно на предходните лунни дни, настоящият ден е също посветен на духовното развитие. Денят идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение. Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата и ако има трудности в променените обстоятелства, да намерите мъдро и ефективно решение.

Според Тибетската астрологическа школа е добре в този ден да се споменат мъртвите, да се извършат някои ритуали.

Всеки знак днес трябва да се възприема като указание за нещо важно

Работа и бизнес – Смята се, че средствата дадени за благотворителност в този лунен ден, впоследствие се превръщат в придобивки, не само духовни, но и материални. Добре е да се работи по социални въпроси. Благоприятно е за бизнес пътувания и служебни командировки. Добри резултати ще донесат текущите договори. Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друг ден, тъй като днес късметът може да ви заобиколи.

Здраве - 27-ия лунен ден е добър период за провеждане на здравни и общо укрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. Внимателно отношение изисква цялостното емоционално състояние. Предотвратяването нанервния стрес и облекчаването на напрежението допринасят за подобряване на кръвообращението, което днес може да бъде нарушено. В тази връзка е добре да отделите време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре

Този лунен ден е подходящ за почивка. Добре е да посветите деня на семейството, в общуване с по-старото поколение. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Подходящо е за домашна работа.

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстрижка – Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Подстрижката ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

26 слънчев ден – Днес съдбата може да ви предостави подарък. Подходящо време да се обърнете към Висшите сили за помощ. Даже най-простите и обикновени молби достигат до тях сега. Не си отказвайте нищо в този ден. Добре е да сте облечени в нови дрехи.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3503 0

Свързани новини

Водещи новини