Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре

  • 06 декември 2020 05:59

  • 3144
  • 0
Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре
© Pixabay

Днес Венера, планетата на любовта сключва хармоничен аспект с Нептун, планетата на илюзиите – носи вдъхновение, повишена чувствителност и нежност, засилва интуицията и въображението. Създава атмосфера на идеализъм и мистицизъм, романтичност, но и склонност към илюзии. Обикновено в такива дни гледаме през розови очила света, любимите хора.

Луната се движи през целия ден (от 00:29ч до 21:47ч) на празен ход.

Не предприемайте нищо важно и съществено. Не започвайте нищо ново, не вземайте важни решения.

Луната e в знак Лъв до 21:47ч

Може да се чувствате силни и самоуверени, тъй като енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Добре е да се дават и получават подаръци, да се устройват приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги има, толкова по-добре. Време подходящо за благотворителни действия.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната преминава в знак Дева в 21:47ч

Продължава 22 лунен ден до 22:39ч на 6 декември (от 21:30ч на 5 декември)

Хубав, спокоен и благоприятен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните знания и неприкосновеността. Енергията му подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Сега новите знания се усвояват особено добре, появяват се нови идеи и решения. Трябва да се чете между редовете. nПодходящо време за предаване на опит и знания. Добре е да се медитира върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни.

Ден за активни действия, творчески подем и вдъхновение

В този лунен ден пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Трябва да се търси положителната страна на всичко, което се случва.

Лунният ден предразполага към щедрост и великодушие, правене на подаръци. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и емоционално. Заболявания появили се в този ден са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. По-добре да не правите резки движения. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Покупки –този лунен ден по принцип е благоприятен за покупки, но поради празния ход на Луната през целия ден, не се препоръчва да купувате нищо ценно и което ще използвате дълго време.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Следва 23 лунен ден от 22:39ч на 6 декември до 23:50 ч на 7 декември

21 слънчев ден – Този слънчев ден е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Обикновено хората, които срещаме са свързани с нас кармично.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3144 0

Свързани новини

Водещи новини