Ден, в който се пробуждат скритите сили в човека и в природата

  • 11 октомври 2020 06:16

  • 2932
  • 0
Ден, в който се пробуждат скритите сили в човека и в природата
© Pixabay

Венера тригон с Уран – благотворен аспект, при който може да срещнете любовта, да се открият нови хоризонти. 

Слънце в квадратура с Юпитер – създава риск от грешки поради гордост, самохвалство, самонадеяност, самонадценяване, опит за самоутвърждаване над другите.

Луната е в знак Лъв от 03:26ч до 07:57ч на 13 октомври

Когато влезе в този знак, Луната прави хората решителни и смели.

Струва ни се, че хоризонтите на нашите възможности се разширяват, морето е до колене и можем с всичко да се справим бързо и лесно. Всеки копнее за комплимент, похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

В този ден лесно може да попаднете във властта на „вътрешните си демони“

Следва 24 лунен ден от 00:38ч на 11 октомври до 01:46ч на 12 октомври

Денят има спокойна и обгръщаща аура. В този лунен ден душата ликува и се стреми да се издигне до звездите. Тялото се пълни с енергия, а сърцето с радост. Звездите обещават успех на тези, които упорито се стремят към своите цели. 

Като цяло денят е благоприятен. Пробуждат се скритите сили в човек и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време за активност и предприемчивост. Може да се положи ново начало. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. 

Прекрасен ден за творчество, за обучение, за получаване на нови знания. Мисловният процес се активизира, концентрацията се увеличава. Може да се появят интересни мисли, добри идеи, да се вземат решения по важни въпроси, да се водят преговори. Всички действия обаче трябва да бъдат внимателно обмислени, тъй като се залага фундамента на бъдещите постижения. 

Ден за укрепване на физическото и духовното здраве.  Не е добре да се гладува, напротив – трябва да се яде и да се пият много течности. Противопоказно е физическата умора, злоупотребата с алкохол. Болестите възникнали днес не са опасни. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Благоприятно е денят да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Ако сте обидили някого, сега е най-добрият момент за извинение, ще го направите с лекота. Добър ден за контакти и завързване на познанства, съпружески отношения и любовни срещи. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания, има лечебна сила сега.  

Неочаквано могат да се появят добри нови възможности

Подстрижката днес или дори само подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред. 

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2932 0

Свързани новини

Водещи новини