Всеки знак днес трябва да се възприема като указание за нещо важно

  • 09 декември 2020 06:06

  • 6746
  • 0
Всеки знак днес трябва да се възприема като указание за нещо важно
© Pixabay

Луната e в знак Везни от 02:02ч на 9 декември до 04:00ч на 11 декември

Хората в това време са склонни към нерешителност, изпълнени с колебания и съмнения. Повява се неоправдана мнителност, страх и неувереност в собствените сили. Не назначавайте важни срещи изискващи вземане на решения, подписване на договори, делови срещи, обсъждане на нови проекти.

Най-уязвими в момента са бъбреците, надбъбречните жлези, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза, пикочния мехур. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Подходящи са заниманията с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Продължава 25 лунен ден до 02:15ч на 10 декември (от 01:02ч на 9 декември)

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета.

Не е добре да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади. Ден на пасивност, усамотение и покой. Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Вашият тънък, душевен свят е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си.

Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва душевен стрийптиз. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Секс -  Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Камъни на деня са:

Тигрово око - наричано още банкерския камък. Той пази от финансови неудачи и разоряване. Носи щастие, усилва интуицията, надарява с целеустременост и повишава увереността в себе си. Притежава свойството да предупреждава притежателя си за опасност като става по-тежък. Помага бързо да се възстановят силите след тежка работа. Помага при лечението на псориазис, сърдечно-съдовата система, нормализира кръвното налягане, прогонва депресията. В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. То приближава изпълнението на желанията ви.

Котешко око (александрит, по името на руския цар Александър ІІ) е също прекрасен защитник против всякакви уроки и врагове. Ако някой ви атакува чрез агресия, то камъкът със своите вибрации може да създаде ситуация, че причиненото ви зло да се върне с тройна сила към този, който ви го изпраща. Привлича необходимите хора към вас. Пази от измяна, съхранява любовта, укрепва семейните връзки, надарява с талант притежателя си да убеждава другите хора, въздействайки им, но не нарушавайки благополучието им, а само за благи цели.

Следва 26 лунен ден от 02:15ч на 10 декември до 03:31ч на 11 декември

24 слънчев ден – Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се прояви повече бдителност и предпазливост. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6746 0

Водещи новини