Най-добрият ден за почивка

  • 23 февруари 2020 06:31

  • 10311
  • 0
Най-добрият ден за почивка
© Pixabay

Венера в квадратура с Юпитер – възможни любовни конфликти, финансови проблеми, не е подходящо за скъпи покупки.

Луната е в знак Водолей до 08:38 часа, след което преминава във водния знак Риби.

Движението на Луната в този знак оказва особено влияние върху хората. Подходящо време за творческите личности. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно. Бъдете избирателни в контактите си, не общувайте с малко познати хора. Избягвайте лекарства (особено, ако са нови), алкохола и наркотиците.

 

В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище

 

Подходящо е да гледате филми, да четете книги, да се използват духовни практики. Желателно е да направите разходка до водоем.

Особено уязвими са ходилата на краката. Препоръчва се по-малко да вървите и да носите удобни и меки обувки. Не обувайте нови обувки точно сега.

Продължава 29 лунен ден до 07:27 часа.

Доминиращ 30 лунен ден от 07:27 часа до 17:33 часа на 23 февруари

30 лунен ден носи хармонична енергия. В него трябва да благодарим за всичко хубаво, което ни е донесъл лунния месец. Да кажем „благодаря” на всички хора, които са били с нас през това време, което може да стане и мислено. А също така да пуснем всички лоши неща, да простим на тези, които са ни обидили и да поискаме мислено прошка от тези, които ние сме наранили.

Този лунен ден се счита за ден на любовта и прошката. Това време ни се дава за постигане на цялостност, външна и вътрешна хармония. Опитайте се да пребивавате в любов и хармония със света и със себе си.

В 17:33 часа настъпва новолуние. (1 лунен ден продължава до 07:55 часа на 24 февруари) Дните на новолунието са много сложни в енергийно отношение. Отслабва чувството за реалност, бъдете нащрек, не се доверявайте на всичко, не се съгласявайте с всичко.

Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Замисленото в този ден може да се въплъти от само себе си, затова се препоръчва да се правят планове, но да не се започва нищо ново.

Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Днес те придобиват особена сила.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща.

От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец.

Подходящо време да се проведе лунна диета - само течности, без кафе и захар, без храна от започване на новолунието до същият час на следващият ден.

10 слънчев ден – Настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Това е най-добрият ден за почивка.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10311 0

Свързани новини

Водещи новини