Ден за решителни действия

  • 06 февруари 2020 06:19

  • 2465
  • 0
Ден за решителни действия
© Pixabay (архив)

Луната е в знак Рак.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни, емоционални и лесно раними. Настроението става променливо и нестабилно. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се предприемат необмислени действия. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют.

Уязвими области са гърдите, млечните жлези, ребрата, диафрагмата, областта на черен дроб и жлъчка.

Продължава 13 лунен ден до 14:32ч на 6 февруари (от 13:40ч на 5 февруари)

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят.

Вижте какво ни вещаят звездите за седмицата от 3 до 9 февруари

Следва 14 лунен ден от 14:32ч на 6 февруари до 15:35ч на 7 февруари

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове.

Денят е много удачен за началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Денят на силните, решителни действия и може рязко да се повлияе върху събитията.

В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всяка физическа работа е полезна. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Възможно е да се изпита тъга, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, но ако има подрастващо поколение в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им ще е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов, за благородни начинания.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2465 0

Свързани новини

Водещи новини