Концепцията за деня: спокойствие, въздържание, пост

  • 17 март 2020 06:12

  • 2792
  • 0
Концепцията за деня:  спокойствие, въздържание, пост
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 03:17ч на 19 март.

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. Смело решавайте трудни задачи. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.  

Ден на нашите заблуждения и грешки

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката. 

Доминиращ  23 лунен ден от 02:40ч на 17 март до 03:34ч на 18 март

Символи на деня - крокодил, куче Цербер, Химера. Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуба и че нещата се случват не по неговата воля. 

Много труден ден, свързан с разрушения, агресия, насилие и повишена активност. Събужда се инвазивният инстинкт: искате да получите всичко и още повече, независимо дали става въпрос за пари, собственост, сексуален контакт или храна. Затова е желателно този ден да бъдете внимателни, точни, да сдържате емоциите и желанията си, да не се забърквате в съмнителни събития и приключения, да съблюдавате пости както в храненето, така и в сексуалната сфера. Но в същото време, ако използвате активната енергия на днешния ден за „мирни“ цели, това допринася за благоприятното завършване на започналата по-рано работа.

Не се препоръчва да бъдете в тълпа или просто в голяма група от хора - поради повишена агресивност, възможно е да възникнат инциденти, сбивания, улични бунтове. В двадесет и третия лунен ден също са възможни усложнения от политически характер.

Днес е препоръчително да обърнете внимание на дома си (да изхвърлите ненужните неща, да почистите жилищата, да запалите свещи и тамян), както и на здравето - опитайте се да водите мобилен начин на живот, не напрягайте гръбначния стълб и провеждайте набор от превантивни мерки. 

Днешният ден е като „златен ключ”

Желателна е вегетарианската диета. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятност

3 слънчев ден – Приветстват се всички творчески начинания. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден, при който силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви и четене на мантри. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2792 0

Свързани новини

Водещи новини