Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост

  • 10 февруари 2020 06:04

  • 2954
  • 0
Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 01:40ч до 01:38ч на 12 февруари

Дева е знак на интелекта и практичността. Стабилизира променливото влияние на Луната. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

При Луна в Дева се поставят най-правилните диагнози и за оздравяването на пациента е изключително важен индивидуалният подход към него. Дева е знак на здравето. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Продължава 17 лунен ден до 19:19ч на 10 февруари (от 18:02ч на 9 февруари)

В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост. Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, вътрешното преображение. Емоционалният подем е нужно да се направлява в творческото русло, да се даде възможност да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Ден за пасивен отдих

Днес комуникацията с хората носи радост. Денят е страхотен за партита, танци, масови мероприятия, банкети, приятелски срещи, романтични срещи и сексуална интимност. Благоприятно време за прояви на близост, за признание в любов. Прекрасно време за сключване на брак и за сватба.

Не трябва да се отива в крайностите. Необходимо е да има хармония, всичко хубаво да бъде с нужната мярка. В никакъв случай не трябва да бъдете тъжни или ядосани от обстоятелствата. Днес е по-добре да се отпуснете и да прогоните тежките мисли. Бъдете позитивни, избягвайте спорове и конфликти. Не правете това, което не ви харесва, само защото „трябва”.

С енергията на 17 лунен ден са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със заболявания на щитовидната жлеза са особено уязвими. Подходящи са всякакви лечения, свързани с енергията на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата. Физическото натоварване да бъде умерено. В храната не се ограничавайте. Днес е подходящо да се пие вино - най-добрият избор ще бъде червено сухо вино.

Забравете за всички проблеми и грижи. Погледнете към отсрещния пол и флиртувайте. Днес трябва да се леят чувства само от любов. Повече се веселете и се смейте! Ако можете – танцувайте! Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както лични, така и делови. Дадената дума трябва да се спазва, затова не поемайте обещания, ако не сте сигурни, че ще ги изпълните. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на взаимното общуване.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се и се отдайте на воля на преживяването! Не се ограничавайте в нищо, стига да е приятно и за двамата партньори. Насилие не трябва да има.

Подстрижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:19ч на 10 февруари до 20:37ч на 11 февруари

27 слънчев ден – В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват: лоши постъпки, пожелаване зло на някого, да се лъже, да се краде.

Опозиция Луна-Меркурий

В това време се разпространява вълна от клевети, клюки. Хората стават придирчиви, подозрителни, недоверчиви. На този ден са присъщи: разсеяност, слаба концентрация, нервност, лоша памет.

Задръствания по пътищата. Външни фактори пречат на живота ни. Проблеми с бюрократщината. Нервите се изхабяват от различни неща.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2954 0

Свързани новини

Водещи новини