Един от най-успешните дни за всички бизнесмени и за служителите от различни професии

  • 21 август 2018 05:54

  • 2513
  • 0
Един от най-успешните дни за всички бизнесмени и за служителите от различни професии
© Pixabay

Луната е в знак Козирог от 07:02ч, където ще остане до 19:57ч на 23 август.

Не е най-доброто време за взаимодействие с началството и с държавните структури. Вероятно ще има задръжки и препятствие в делата. От друга страна е благоприятно за планиране и дългосрочна работа.

Уязвима е костната система. Ако не е спешен случая, не се препоръчва да лекувате и вадите зъби. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Доминиращ е 10 лунен от 16:17ч на 20 август до 17:10ч на 21 август.

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство. Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е да бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов. Семейните хора преживяват този ден благоприятно, но на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се засили чувството за тревожност и тъга.

Един от най-успешните дни за всички бизнесмени, за служителите от различни професии, научни сътрудници, творчески личности и кариеристи. Може и с успех да се търгува. Амбициозните и самоуверените хора няма как да не постигнат успех. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови. Не се препоръчва да пътувате.

Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

Подстрижка до 17:10 не се препоръчва. Енергийният потенциал е слаб, може негативно да се отрази на здравето. Препоръчва се да разчесвате косите по-често. Това ще засили притока на космическата енергия и ще подобри вашето самочувствие.

11 лунен ден започва от 17:10ч на 21 август и продължава до 17:59ч на 22 август

Един от най-силните енергийни дни. Необходима е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Сега можете да правите любов за удоволствие, не сдържайте емоциите.

Подстригване след 17:10ч можете вече да правите.

Днес е 4 слънчев ден – Повече се движете през този ден. Добре е да започнете ново перспективно дело. Не изпадайте в тъга и униние. Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2513 0

Свързани новини

Водещи новини