Хороскоп за месец септември

  • 31 август 2018 08:59

  • 20691
  • 0
Хороскоп за месец септември
© Pixabay

ОВЕН - През първата десетдневка на септември опитайте да съсредоточите действията си върху тези проекти и задачи, които сте сигурни, че ще донесат успехи и печалби. На 6 септември Меркурий ще влезе в сектора на работата ви, а управителят на сектора на професионалните ви успехи Сатурн става директен. Бъдете внимателни относно административните и правните въпроси, защото в тези области ще се сблъскате с трудности. Ще ви бъде дадена възможност да започнете нова съвместна работа. Тригонът на Слънцето с Плутон ще ви даде възможност да спечелите по-добра позиция чрез гъвкавост и находчивост. На 12 септември Юпитер ще направи секстил с Плутон, което ще ви създаде възможности да подобрите финансовото положение. Трябва да обърнете внимание на непредвидени обстоятелства, както и на нещо, което не сте решили навреме, по отношение на пари или на някакъв дълг. В същото време Венера ще направи опозиция с Уран, което може да наруши финансовите ви планове и да забави печалбата ви. Тези, които са безработни, ще нараснат шансовете им да си намерят подходяща работа. Само търсете по-усилено.

Любов - Дисхармоничните отношения на Венера с Марс ще внесат разногласия в личните ви отношения в началото на месеца, а когато планетата на любовта премине в знак Скорпион, може да започнат сцени на ревност и бурни страсти.

Опитите на свободните от вас да започнат емоционална връзка с човек, който им харесва отдавна, няма да донесе успех.

ТЕЛЕЦ – Първата десетдневка на септември ще бъде динамична. Ако имате частен бизнес, вашите печалби ще дойдат чрез закупуване на недвижими имоти, отдаване под наем на помещения, както и чрез други услуги. Когато Меркурий влезе в Дева на 6 септември, много полза ще ви донесат творческите идеи в бизнеса и увеличаване на клиентите. На следващия ден планетата ще образува хармоничен аспект със Сатурн, който ще регулира областта на работата и кариерата ви. Мнозина ще имат възможност да сключат договор с чуждестранен партньор за продажба на търговски стоки и увеличение на печалбите. В същото време опозицията на Слънцето с Нептун ви предупреждава да избягвате финансовите рискове на всяка цена. Възможно е да имате разногласия и конфликт на интереси с бизнес партньор. През втората десетдневка може да започнете новите проекти, на които досега пречеха неблагоприятните обстоятелства. Ще изпробвате нови начини на работа, които ще се окажат успешни. Секстилите на Юпитер с Плутон и на Венера със Сатурн ще увеличат вашата популярност и авторитет в обществото и сред вашия кръг. Третата десетдневка ще бъде успешна за тези, които се занимават с продукти за здраве, козметика и модна конфекция. Трудности ви очакват, ако се занимавате с туризъм и строителство.

Любов - Неблагоприятният и предизвикателен аспект на Венера с Марс, ще ви донесе конфликтни ситуации с любимия човек през първата десетдневка. Повишената страст и ревност ще предизвикат много вълнения в отношенията ви. Опозицията на Венера с Уран в дните около 12 септември може да доведе до неочаквана раздяла, затова бъдете много внимателни. За разрешаване на разногласията е необходим компромис.

Мнозина от свободните представители на знака ще започнат нова връзка и ще се почувстват щастливи и доволни.

БЛИЗНАЦИ – Голяма част от времето ви ще бъде посветено на работата и професионалните ви задължения. През първата десетдневка Слънцето ще направи опозиция с Нептун в сектора на работата и кариерата ви. Ако имате частен бизнес, може да се случи да допуснете грешка, която да ви струва доста пари. Възможно е да имате посещение от държавните органи за проверка или ако сте само служители във фирма, да се сблъскате с разногласия с началника или неправилни действия от негова страна. През втората десетдневка благоприятният аспект на Слънцето с Юпитер, който управлява сектора на работата ви ще подобри положението. Заедно двете планети ще сключат хармоничен аспект и с Плутон, което ще създаде благоприятни обстоятелства за увеличаване на вашите финанси. Възможно е да получите печалба от предходни инвестиции и ще можете да се възползвате от всички налични възможности за привличане на повече клиенти. Избягвайте новите големи и ненужни инвестиции, не поемайте излишни рискове. Безработните Близнаци ще могат да започнат нова работа в областта на образованието, развлеченията и администрацията.

Любов – Препоръчва се да се възползвате от хубавото време и да пътувате заедно с партньора си, да посетите хубави нови места или тези, от които са ви останали приятни спомени от преди. Това ще ви позволи да се отпуснете заедно, да си отделите повече време един на друг и да се сближите.

Необвързаните от вас ще предпочетат да се забавляват само така, без да влизат в сериозни емоционални връзки. Ще търсят приключения с необвързване.

РАК – През първата десетдневка на септември, Меркурий навлиза в сектора на комуникациите, откъдето ще направи тригони с Уран и Сатурн. Очаквайте голям успех в бизнес преговорите, където ще имате неочаквана помощ от сътрудник. Възможен е успех и в публичното пространство. Мнозина ще сключат изгоден договор, който ще донесе дългосрочна и стабилна полза. За да избегнете евентуални проблеми, внимателно прегледайте всяка точка от новия договор, защото може да има опити за измами. Втората десетдневка ви дава добри възможности за успех, ако сте свързани с областите на обществения живот и комуникациите. Марс на 19 септември прави квадрат с Уран, което може да доведе до конфликтни ситуации. Третата десетдневка на месеца ще бъде по-добра за вас. Меркурий и Слънцето ще направят тригон с Марс. Ще можете да постигнете напредък в областта на кариерата си. Това ще позволи на някои от вас да планират нови инвестиции и да стартират нови проекти, които ще се окажат печеливши в дългосрочен план. Безработните Раци ще могат да намерят работа в областта на комуникациите и като продавачи.

Любов - Благоприятният аспект на Меркурий със Сатурн през първата десетдневка в областта на любовта ви ще ви донесе повече сериозни разговори, които ще ви подпомогнат да намерите решения на всичко, което е приоритетно и в дългосрочен план е важно за вашите отношения да бъдат стабилни и обновени. Втората половина на септември може да бъде малко по стресираща и уморителна. Меркурий и Слънце ще направят квадрат със Сатурн, което може да е причина да възникнат проблеми в семейните отношения. Ще ви бъде трудно да се разберете с партньора си.

При необвързаните може да се развие следният сценарий. Лицето, което харесвате ще се държи безразлично и студено. Това първоначално ще ви разстрои и ще се откажете да правите нови опити за благоразположението му. Скоро обаче ще забележите, че някой, на когото не сте обръщали внимание досега, има симпатии към вас. Ако дадете шанс на това лице и се съгласите да излезете, ще започнете да го харесвате.

ЛЪВ – Първата десетдневка на септември ви предоставя възможности в кариерата и да постигнете добра печалба. Меркурий в секстил с Венера ще ви позволи да сключите успешна сделка, която ще ви отвори вратата, за да стартирате нов проект, който сте планирали внимателно и с постоянство.Бизнес срещите и презентациите ще бъдат успешни. Опозицията на Слънцето с Нептун ви предупреждава да внимавате при опериране с пари и да си изплащате дълговете и задълженията. Избягвайте да сте длъжници на някого. Квадратурата на Венера с Марс ще доведе до разногласия предимно с бизнес партньори или колеги. Някои от вас ще реализират голяма печалба чрез финансови услуги, закупуване на недвижими имоти и инвестиране в нови проекти. Безработните Лъвове ще имат шанс да работят в търговския сектор. На първо място в някоя от големите търговски вериги, както и възможност да работите в транспорта на стоки. Трябва да практикувате ежедневни разходки или по-лесни физически упражнения. Също така би било хубаво, ако се занимавате със спортни дейности или посещавате фитнес зала. Понякога ще бъдете предразположени към увеличаване на умората, а по-възрастните Лъвове може да имат ревматични болки. През третата десетдневка ще се намали имунитета ви.

Любов - На 11 септември Марс ще влезе в знака на Водолей и вашия сектор на партньорството, което ще ви мотивира да се ангажирате в повече общи планове, излети и мероприятия с вашия партньор. Втората половина на месеца квадратурата на Марс с Уран ще ви донесе във връзката внезапни несъгласия и конфликти относно общите цели. Ще успеете да преодолеете тази криза.

Свободните представители на знака да се възползват от най-добрите възможности, които може да им предложи септември, за да започнат нова емоционална връзка, която може да бъде перфектна и точно това, което са искали от дълго време.

ДЕВА – Новолунието в знака ви на 9 септември ще ви даде ново начало или ще отвори нова страница в живота ви. Вие ще искате да промените много неща. Финансовите аспекти са отлични. Вие лесно ще изразявате какво чувствате и какво искате, много по-лесно от обикновено. Голямата тройка в земни знаци - Сатурн, Уран, Слънцето и Меркурий, ви дават по-голяма емоционална стабилност и желанието да се докажете по един практичен начин. Ще бъдете в отлична форма. Първата половина на месеца ви носи добро здраве. Ще бъдете мотивирани да се занимавате с физическа активност и да предприемете нови методи за подобряване на цялостното здраве. През втората половина на периода ще има вариране на кръвното налягане, така че би било желателно да го контролирате по-често. Възможни са проблеми със зъбите. Посетете зъболекаря си.

Любов - Бъдете внимателни през първата десетдневка на септември, когато Слънцето е в опозиция срещу Нептун във вашия сектор на любовта и брака. Партньорът ви може да се съмнява, че го мамите или ще направите нещо зад гърба му и няма да бъде съвсем без основание. Ако не коригирате поведението си, могат да възникнат допълнителни усложнения и разногласия. През втората половина на септември Меркурий ще направи секстил с Юпитер, което ще доведе до успокояване на напрежението. Ще намерите общ език с партньора си. Ще ви е необходимо повече забавление и развлечения, за да поддържате връзката си стабилна.

За мнозина от свободните представители на знака, лицето, което харесвате няма да ви отвърне по начина, по който искате. Вместо да променяте тактиката, ще предпочетете да се оттеглите и ще бъдете готови да се откажете. С помощта на близък приятел ще успеете да преодолеете разочарованието. Не се отчайвайте обаче. С Меркурий и Слънце във вашия знак ще бъдете в центъра на вниманието на лицата от противоположния пол и ще се насладите на активен любовен живот. Някои Деви дори ще успеят да започнат романтично приключение.

ВЕЗНИ – Първата десетдневка на септември ви носи добри шансове за подобряване на кариерата и евентуално повишение. Вашите планове, които успяхте да опазите внимателно от конкуренцията, ще бъдат успешно изпълнени. Идеите ви ще донесат дългосрочна и стабилна полза, както и възможността за подобряване на доходите, благодарение на тригоните на Меркурий с Уран и Сатурн в първите дни на месеца. Слънцето от дома на тайните ви врагове обаче ще направи опозиция с Нептун, затова бъдете много внимателни да не ви подхлъзнат на динена кора. Ще има хора, които не ви мислят доброто и ще се опитат да ви навредят. Пазете се от кражби на важна информация за вашия бизнес или планове. Венера, когато започне да транзитира през знака Скорпион след 9-ти, ще ви помогне да се справите с финансовите трудности. Хармоничните аспекти на Юпитер с Плутон и Нептун, както и на Венера със Сатурн ще помагат на тези, които имат собствен бизнес и ще донесат по-големи приходи. На 19 септември Марс ще направи квадрат с Уран, което ви предупреждава да не предприемате рискове и да не сключите бизнес сделки. Ако не се вслушате в предупреждението, ще се сблъскате с големи и неочаквани трудности при реализацията и ще бъдете на загуба. Успех ви очаква, ако се занимавате с творческа или спортна, физическа дейност или образователни дейности. Очакват ви стабилни доходи. Безработните Везни ще могат да работят в частния сектор в областта на администрацията и офиса. Ако сте професионален преподавател, ще имате повече шансове за постоянна работа. Желателно е да си направите кръвен тест, за да установите какво напоследък ви предизвиква по-често умора.

Любов – След 11 септември Марс се връща отново в знак Водолей, в полето на любовта и ще ви насърчава за нови флиртове, ще увелича жаждата ви за приключения, стремеж за съблазняване и любовни тактики и игри. Някои от Везните ще се срещат отново със стара любов или ще се влюбят в някого, който в миналото е донесъл само неприятности. Марс е в близост до Южния възел и до Черната Луна, което не е добър знак за любовния живот. Венера, вашата управителка ще влезе в Скорпион на 9 септември и реално ще попадне в квадратура с Марс и опозиция с Уран, което може да доведе до внезапна катастрофа в личните отношения. Жаждата за приключения може да ви доведе до ситуации, в които няма да сте наясно с последиците, които ви очакват по-късно. Това, което ще правите е забавно, но може да стане сложно и в крайна сметка да ви струва доста и емоционално, и финансово.

СКОРПИОН – Въпреки че като цяло септември ще е доста благоприятен месец за вас, избягвайте рисковете, особено през първата десетдневка, защото Слънцето ще направи опозиция с Нептун. Първата половина на месеца ще бъде по-благоприятна за хората, които имат собствен бизнес, но след 24-ти ще срещнат затруднения и няма да е толкова подходящо за бизнес сделки, особено в областта на търговията. Тригонът на Слънце с Марс ще ви донесе инвестиционни печалби. Безработните Скорпионите ще могат да получат работа във финансови учреждения, както и в офиси и складове. Тези, които са професионални здравни работници ще получат постоянна заетост. В началото на месеца Меркурий ще направи сексил с Венера и ще се подобри комуникацията ви, ще започнете да планирате съвместни дейности и повече да се срещате с приятелите си. Първата половина на септември ви носи повече стресови състояния и костни проблеми. Ще изпитвате често умора, защото ще бъдете физически много активни. Бъдете умерени във всичко. През втората половина на месеца ще бъдете в по-добро състояние и имунитетът ви ще се засили.

Любов – Венера влиза във вашия знак на 9 септември и ще се присъедини към Юпитер. Ще имате мощна сила да съблазнявате и затова вашият любовен живот ще бъде изпълнен със събития. Любов от пръв поглед и силни страсти са думите, които описват преживяванията, които ще имате. Много приятни мигове с любимия човек за тези, които имат връзка, но избягвайте да ограничавате свободата му, да проявявате чувството за собственост и да правите сцени на ревност. Това е много опасно. Също така не пренебрегвайте партньорските и семейните отговорности. Венера ще направи опозиция с Уран на 12 септември, което може да донесе неочаквани разногласия, дори опасност от раздяла. В края на месеца ще успеете да разрешите разногласията.

Ако нямате връзка, имате добри перспективи да срещнете привлекателен човек чрез приятели или по-активен социален живот. Също така може да се случи, че човек, който смятате за приятел, да проявява друг интерес и емоции спрямо вас. По-възрастните Скорпиони ще се срещнат с човек, с който ще се харесат на пръв поглед и скоро ще започнат да се виждат и да излизат заедно.

СТРЕЛЕЦ – Меркурий и Слънцето са част от големия земен тригон до 22 септември, което ще донесе емоционална стабилност и способност да балансирате проблематични взаимоотношения. Тези, които внедрят нови проекти и инвестиции, ще могат да подобрят финансовото си положение през втората десетдневка. Секстилът на Венера със Сатурн ще укрепи позициите ви и ще стабилизира обстановката. Третата десетдневка на септември ще бъде подходяща за вас да започнете ползотворно сътрудничество. Вие ще имате успех в бизнес преговорите и печалби ще реализират тези, които се занимават с търговия, комуникации, както и с електроника и ИТ технологии. Безработните ще имат повече шансове за нова работа в областта на търговията и електронната индустрия. Ще имате идеи как да пренаредите своето жилище. Напрегнатата взаимовръзка на Марс с Венера и Уран след 11 септември може да донесе недоразумения и караници. Ще срещнете затруднения в сътрудничеството. Пазете репутацията си – може да пострада поради интриги. Може да имате малки нарушения с циркулацията на кръвта. През втората половина на месеца ще трябва да почивате повече и да избягвате стреса, защото здравето ви ще бъде по-чувствително и крехко.

Любов - В средата на септември Меркурий ще направи опозиция с Нептун. Избягвайте нечестността и да скривате факти от любимия човек, защото това може да доведе до загуба на доверие и да породи сериозни несъгласия помежду ви.

Свободните представители на знака се нуждаете се от някой, с който да имате динамична връзка, изпълнена със съвместни дейности и приключения. Имате нужда от споделени пътувания, съвместни спортни дейности, разходки и разговори на вълнуващи ви теми. Вместо това срещате хора, които се преструват на такива каквито не са и когато ги опознаете по-добре, вие се разочаровате. Все пак някои Стрелци ще имат възможност да срещнат някой, който да задоволи потребностите им.

КОЗИРОГ – Интересен месец ви очаква. На 6 септември Меркурий ще премине в знак Дева, след което предстои да направи тригони със Сатурн и Уран. Ще ви бъде дадена възможност да установите сътрудничество с чуждестранен партньор, както и да постигнете успех и напредък в областта на развлеченията, образованието, дългосрочна цел, която ще ви осигури стабилни позиции и добра печалба. Ще имате през месеца и няколко трудни дни, когато няма да знаете как да се справите с натиска, идващ от всички страни. Ще има напрежение, ще трябва да се адаптирате към новосъздадената ситуация, на която не можете да повлияете и ще бъдете много нервни. Месечният хороскоп за септември ви съветва да останете спокойни, да чакате и да размислите и след това да предприемете необходимите стъпки. Хармоничните аспекти на Юпитер с Плутон и Венера със Сатурн ще повлияе положително на кариерата ви. Вашите предложения ще бъдат забелязани от вашите началници, както и професионалните ви умения. Вероятно ще бъдете възнаградени. Също така ще подобрите взаимоотношенията си със сътрудниците и колегите. Внимавайте какво говорите и избягвайте рисковани инвестиции и финансови механизми, защото това може да доведе до загуби. През втората половина на септември вашият имунитет ще бъде отслабен. Ще бъдете податливи на алергии и проблеми с дихателните пътища. Възможни проблеми и в областта на синусите, което може да ви причинява главоболие. Ще ви трябва повече почивка.

Любов - Любовният живот на Козирога изглежда бурен и пълен с неочаквани събития през септември. Венера, планетата, която управлява вашия сектор на любовта, влиза в дома на приятелите и социалния живот на 9 септември. Съсредоточете се върху подобряване на домашната и семейна атмосфера. Ще почувствате нужда от повече забавление и отмора. Квадратурата на планетата с Марс и опозицията с Уран показват противоречиви нагласи или колебания, когато става дума за влизане в любовна афера с приятел / ка.

Ако срещнете нов човек чрез приятели или Интернет, продължете да бъдете предпазливи. Има възможност също за любов от пръв поглед, което може да доведе до объркване и да ви накара да излезете от вашата зона на комфорт. Любовните истории могат да започнат бързо, но също толкова внезапно могат и да спрат. Не губете надежда, но се възползвайте от такива преживявания, за да промените живота си, философията си и идеите за любовта и сексуалността.

ВОДОЛЕЙ – Срещата на Венера и Юпитер в знак Скорпион след 9 септември постепенно ще започне да оказва положително влияние върху кариерата ви, както и върху финансовото ви състояние. Тези, които се занимават с търговия, може да имат добър оборот. Вие ще имате повече мотивация сега да се съсредоточите върху приоритетните цели, които в минал период е трябвало да забавите поради неблагоприятни обстоятелства и липсата на инвестиции. На 14 септември обаче бъдете много внимателни за парите си. Избягвайте нови инвестиции и големи покупки. Меркурий ще направи опозиция с Нептун, което може да стане причина за грешки и да понесете сериозни загуби. Ако се занимавате с туризъм, образование и издателство, очаквайте успех и прогрес в делата ви. През септември Марс ще продължава пътуването си през вашия знак създавайки напрежение и противоречие на вашите идеи и планове. Ще се изправите пред още пречки по пътя към промяната, която сте планирали. Въпросът за финансите ще предизвика по-голям конфликт между вас и близък човек. Възможни разногласия с вашите началници и колеги. За да преодолеете този труден период, трябва да сте много търпеливи. В средата на този хаос ще имате невероятна възможност да направите живота си значително по-добър, единственият въпрос е дали ще знаете как да го използвате. Поради целия този стрес, здравето ви може да пострада.

Любов - Взаимоотношенията с партньора ви и близките хора ще бъдат по-трудни от всякога особено през първата десетдневка. Често ще възникват несъгласия. В средата на месеца допълнително ще се усложни положението. Избягвайте лъжите във връзката си. През третата десетдневка се появява светъл лъч надежда за подобрение на отношенията.

Ако още сте необвързани, ще се появи човек, който се интересува от вас. Ще се навъртат и други фенове. Някой може да ви предложи тайна връзка, защото не е свободен.

РИБИ – През септември ще бъдете изпълнени с оптимизъм и вдъхновение. Мнозина ще имат възможности за добри заработки. Ако сте без работа, потърсете такава в компания с повече служители. С преминаването на Марс през 12-ия ви дом от 11 септември ще имате много енергия, но може да доведе до дискомфорт, вероятно ще потискате агресивността си, което води до неудовлетвореност. Важно е правилно да насочите енергията си, за да бъдете ефективни и конструктивни. Слънцето ще направи опозицията с Нептун в знака ви на 7 септември, което ще ви донесе неприятности, ако се занимавате с обществена работа. Не пренебрегвайте съветите на хора, които имат по-голям опит от вас. С влизането на Меркурий и Слънцето в 8-мия ви дом, през последната десетдневка на месеца трябва да започнете да обръщате повече внимание на вашето здраве. Стари здравословни проблеми могат да се обадят отново или неочаквано да се появят нови. Бъдете внимателни при пътуване. Ще бъдете постоянно изкушени да харчите твърде много пари, затова се постарайте да се въздържате. Промените, които са възможни да настъпят в средата на месеца, няма да са ви приятни, но ще свикнете с тях с времето, защото нищо друго не можете да направите. Здравето ви ще бъде стабилно през първата половина на септември и ще бъдете по-активни и устойчиви на натоварване.

Любов – Ще бъдете доста съблазнителни, а чувствените ви желания и еротичните потребности се засилват. Отделете повече време за близкия си човек, правете нещата заедно, споделяйте отговорности и говорете за неразрешени ситуации от миналото, за да станат нещата по-добри за в бъдеще. Ако сте открити по време на разговора и се въздържате от критики, ще допринесете за по-лесно разрешаване на недоразуменията, особено когато става въпрос за съвместни задължения.

Рибите, които вече имат установени взаимоотношения, ще могат да направят следващата стъпка, докато свободните представители на този знак трябва да почакат малко по-дълго. През втората половина на месеца все пак ще се появи шанс да срещнете някой. Възможно е да ви запознае приятел.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
20691 0

Свързани новини

Водещи новини