Всичко случващо се днес трябва да се приема като божествен урок, който трябва да се научи

  • 19 август 2018 06:42

  • 22590
  • 0
Всичко случващо се днес трябва да се приема като божествен урок, който трябва да се научи
© Pixabay (архив)

 Всичко случващо се днес трябва да се приема като божествен урок, който трябва да се научи.

Днес Луната сключва хармонични аспекти с Меркурий и Венера. Повишават се комуникативността любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Денят е добър за внедряване в живота на нови планове и за дела, които изискват бързо възприятие и приемане на решения. Аспектите създават щастлива емоционална настройка, позволяват да се усети радостта от любовните и интимни отношения. Отлично ще разбирате и чувствате събеседника си. Денят е благоприятен за любов и за занимания свързани с всички видове изкуство. Благоприятно време за любовни срещи и сърдечни мероприятия в домашен кръг.

Луната е в знак Стрелец до 07:02ч на 21 август.

Когато Луната преминава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Да не се проявяват прекомерен оптимизъм и гордост. Засилва се стремежът към признание, желание да се блесне пред другите със знания, умения. Ограниченията се понасят трудно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.
Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

8 лунен ден продължава от 14:20ч на 18 август до 15:20ч на 19 август.

Огнената стихия владее периода. Огънят не само е символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Не се препоръчва активност. Стремете се само към доброто. Всички замислени по-рано начинания придобиват абсолютно нова форма.

Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Недопускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план. Всичко, което дойде до вас трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи.

При увеселителни мероприятия и весели компании може да възникне емоционално напрежение. Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации.
9 лунен ден от 15:20ч на 19 август до 16:17ч на 20 август.

Счита се за първия критичен ден от лунния цикъл. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Важно е да контролирате емоциите и при неуравновесеност да анализирате кое е довело до това, но причините трябва да търсите вътре в себе си.

Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е малко време да се прекара в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останете в тясно общуване или уединение.
На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност.

Добре е целия ден да се въздържате от сексуални отношения.

Не е подходящо за подстрижка също през целия ден.

Днес планетата Юпитер прави тригон с планетата Нептун.

В митологията Юпитер (Зевс) и Нептун (Посейдон) са двама братя, които винаги са били в сговор помежду си и са помагали на другите. Юпитер е представител на висшия творчески разум, върховния бог на небето, а Нептун - върховния бог на водата.

Според духовния Учител Беинса Дуно водата представлява Божествената любов, а Нептун е служител и представител на тази Божествена любов. Под силната хармония на висшия творчески разум (Юпитер) и висшата творческа любов (Нептун) се раждат най-гениалните творци на изящните изкуства. Раждат се хора с дарби, гении, които ще имат богат духовен живот, защото ще живеят на едно по-високо равнище, в света на възвишените идеи. Раждат се също така най-големите ясновидци, медиуми, телепати, духовни реформатори, изключителни музиканти, художници, поети.

Такива деца се раждат в момента на планетата в дните около този аспект - от 10 до 28 август. Децата нашата надежда за по-добро бъдеще.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
22590 0

Свързани новини

Водещи новини