Астропрогноза: Всяка тайна може да стане явна

  • 30 май 2018 06:16

  • 4679
  • 0
Астропрогноза:  Всяка тайна може да стане явна
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец и ще остане тук до 12:28ч на 31 май. Социалния и обществения живот се активизира. Засилва се склонността да се търси справедливост и страната на правото, но в този ден може да избива на агресия. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно.

Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Прекрасно е за начало на оздравителна програма. Не трябва да се преяжда. В такива дни особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

След 09:27ч Луната излиза на празен ход до 12:28ч на 31 май.  Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

15 лунен ден продължава до 21:39ч. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Всяка тайна може да стане явна. Днес човек получава възможността да промени нещо в живота си. Важно е само решението да не е моментно, но да е взето по-рано и внимателно обмислено. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Засилва се кръвообръщението. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не трябва да се допуска загуба на кръв и хирургическите операции също не се препоръчват, освен животоспасяващи.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден. Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища –  Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

16 лунен ден започва от 21:39ч и продължава до 22:33ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4679 0

Свързани новини

Водещи новини