Астропрогноза: Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти

  • 28 май 2018 06:14

  • 5681
  • 0
Астропрогноза: Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион, където ще остане до 01:30ч на 29 май. В дните на Скорпиона хората стават раздразнителни, нервни, мрачни и сърдити. В същото време умствената активност се подобрява, концентрацията върху същността на проблема се увеличава и чувството за опасност се изостря. Луната в знак Скорпион насочва вниманието ни към най-лошите аспекти на живота, но това е така само, за да видим лошото и да имаме възможност да коригираме това навреме. В това време трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Влиянието на мъжката енергия върху децата е особено благотворна и е добре бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

13 лунен ден продължава до 19:42ч. В този лунен ден ние освежаваме нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили, процесите на подмладяване на организма са особено активни. Сега постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за обмяна на нови идеи. Като цяло към него трябва да се отнасяме с необходимото внимание и сериозно. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и контакти. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури.

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви нови начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Това е ден за преглед на отношенията, връщане на стари проблеми и връзки.

Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

Подстрижка – може да се подстригвате през целия ден, но не във фризьорският салон. Всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно. Не се препоръчва да поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

14 лунен ден започва от 19:42ч и продължава до 20:42ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5681 0

Свързани новини

Водещи новини