Фидосова: Волен Сидеров лъже!

  • 22 юни 2012 11:18

  • 2884
  • 4
Фидосова: Волен Сидеров лъже!
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа лъже, когато обвини ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, че не са проявили никакво отношение към идеята да се пропагандира на друг език различен от българския език.

Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателката на ПГ на ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.  На втори май има прието становище по препоръките в доклада на ОССЕ, където е казано че кабинетът смята, че е недопустимо и противоконституционно да се агитира по време на изборни кампании на турски език, припомни Фидосова.

Кампаниите са отворени към всички граждани и провеждането на турски език може да доведе до недоверие между различните етнически групи, както и дискредитира усилията за интегриране на обществото. Не съществува основание да се агитира на друг език, тъй като в страната са осигурени всички условия за обучение на български език, категорична е Фидосова. Ако се допусне агитация, може да се поиска използването на турски език и в други части от изборния процес, което е недопустимо, посочи Фидосова.

Не трябва да използваме парламентарната трибуна толкова рано за агитация. Ако за вас предизборната кампания е започнала, за нас все още не е, препоръча зам.-шефката на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
2884 4

Коментари 4

Добави коментар
Екстерминатор

2013.04.17 | 00:31

4
Убийте го преди да е снесло яйца !!!!!
дон пепе

2013.03.19 | 21:41

3
Не обиждаите туй нежно, ефирно цветенце все пак това е лицето на ГРОБ, малко уважение
ss

2013.03.19 | 21:41

2
taq torba s laina 6e se prasne basi loenata topka
загрижен йога

2012.06.23 | 10:40

1
Тоя клъст дзвер Фидосова що не иде да се погрижи за телесата си мазни, ми се навира да дава акъли на хората. Така ще се усвиниш още и ще ти залооее оная работа хептен...Погрижи се за себе си и остави политиката на по - умните.

Добави коментар

Водещи новини